Ioana Ginghină, luată la rost pentru că purta mască de protecție: „Ia-ți botnița de la gură!”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Ginghină, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, sursa foto Instagram

Ioana Ginghină a rămas șocată atunci când mai multe persoane i-au adresat cuvinte acide deoarece au văzut-o că poartă mască la salon. 

Ioana Ginghină este una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Aceasta se bucură de o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare și este foarte activă în mediul online. Aceasta le împărtășește urmăritorilor ei toate activitățile și toate gândurile. 


Recent, aceasta a mers la salon și a postat mai multe imagini în care se poate observa cum poartă mască de protecție. Câteva persoane i-au transmis vedetei cuvinte acide. Ioana Ginghină a fost pusă la zid că poartă mască de protecție, în condițiile în care această regulă a fost impusă de către autorități. 

 

Oana Roman, noi informații legate de starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman


Ioana Ginghină, sătulă de cei care jignesc în mediul online a luat atitudine și le-a transmis acestora un mesaj tranșant. 


„Eu am pus ieri un story de la salon și purtam mască, normal. Mesajele erau „Ia-ți botnița de la gură”, „Ioana, tu porți mască?”, iar apogeul a fst un mesaj ”Te admiram până acum, dar acum văd că tu porți mască”. Ce e asta?! Dumneavoastră nu purtați mască? Eu nu pot să cred. asta înseamnă că ori nu mergeți la saloane, ori nu intrați în magazine. Regula e să purtăm mască. Nu vorbim de ”crezi nu crezi în vaccin”, vorbim strict de regulă. 


V-ar plăcea mai mult de mine dacă n-aș purta mască, dacă n-aș respecta legea? (...) Dacă legea îmi spune că trebuie să port mască, indiferent că sunt sau nu de acord cu chestia asta, port mască. Eu sunt un om care respectă legea și mi-ar plăcea să cred că trăiesc într-o țară în care oamenii respectă legea”, a spus Ioana Ginghină pe Instagram. 

 

Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu după ce a fost externat din spital: ”Oboseam repede”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel