Oana Roman, noi informații legate de starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamie sale, Mioara Roman.

De o bună perioadă de timp, Mioara Roman face față cu greu problemelor de sănătate cu care se confruntă. Recent, Oana Roman a declarat că a dus-o pe mama ei la un hotel de patru stele, deoarece acolo  are parte de o mulțime de beneficii, printre care și asistență medicală și își dorește ce este mai bun pentru cea care i-a dat viață.

Vedeta a povestit că a găsit acest loc perfect pentru mama ei după foarte multe căutări și variante. Din fericire, la acest hotel, Mioara Roman are parte de îngrijiri medicale și supraveghere permanentă. De asemenea, Oana Roman a precizat că este în renovări acolo, iar zgomotul și agitația de acolo nu-i făceau prea bine mamei sale, iar din acest motiv a căutat un loc prielnic pentru aceasta.

Acum, Oana Roman le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că mama ei se simte mult mai bine, iar starea ei de sănătate este mult mai bună, pe zi ce trece.

”Am fost astăzi la mama. Mama este foarte, foarte ok. Este mult mai bine, este îngrijită impecabil și sunt foarte fericită că ea este acolo, deocamdată. Are un tonus foarte bun pentru că mediul în care se află este foarte bun, cu îngrijiri impecabile și parcă înflorește pe zi ce trece. Mulțumesc tuturor pentru treaba bună pe care o fac”, a spus Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

 

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că Mioara Roman are în continuare nevoie de îngrijiri medicale, mai ales că are momente în care îi scade tensiunea foarte mult. Cu toate astea, lucrurile nu vor rămâne așa, iar după ce va termina cu renovarea casei o va lua pe mama sa să locuiască alături de ea, soțul și fiica ei.

 

”Deocamdată, nici n-am găsit persoana potrivită, spațiu avem, dar cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% OK. Are zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam? Mai ales cu situația asta”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel