Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu după ce a fost externat din spital: ”Oboseam repede”

Data actualizării: | Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Facebook
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Facebook

Irinel Columbeanu a vorbit despre starea sa de sănătate după ce a fost externat din spital. Fostul milionar de la Izvorani a fost infectat cu COVID-19.

Irinel Columbeanu a trecut prin momente grele după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta a fost internat în spital, acolo unde a petrecut mai multe zile. Din fericire, fostul milionar a fost externat, iar starea lui de sănătate este mult mai bună. Cu toate astea, Irinel Columbeanu a declarat că a rămas cu câteva sechele după această perioadă. Mai exact, acesta se simte destul de obosit și fără vlagă.

”Eu simt că în timp voi recupera și acest mic handicap care a mai rămas. În spital nu am avut stări mai grele, am ajuns acolo, am fost internat, mă rog, așa, și am observat că nici eu și nici ceilalți colegi de salon nu aveam manifestări violente”, a povestit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

 

Irinel Columbeanu a mai povestit că a stat în spital fix zece zile. Acesta a început să se simtă rău când era acasă, singur, însă nu s-a gândit niciodată că viața lui poate fi pusă în pericol.

”Frică de moarte, în general, nu am, dar nu asta e ceea ce e de spus. Mi se pare că acest virus este foarte pervers, așa o fi fost creat, în sensul că la început te lasă să crezi că nu ai nimic, că ți s-a părut”, a adăugat Irinel Columbeanu.

 

Acesta s-ar fi simțit rău în ultimele zile, așa că a decis să își facă un test. Acesta a ieșit negativ, iar Irinel Columbeanu a decis că se poate trata singur. A cerut ajutorul medicilor prin apel la 112 abia după ce a observat că starea lui este din ce în ce mai rea. Irinel Columbeanu se află acum sub supravegherea medicilor și spune că se simte mult mai bine. 


„Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, declara Irinel Columbeanu pentru CIAO.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel