Ioana Ginghină a împlinit 46 de ani. Actrița se căsătorește peste câteva zile: „Viața mea a fost și este o lecție continuă...”

Data publicării:

Ioana Ginghină a scris câteva rânduri emoționante pe rețelele de socializare, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 46 de ani.

Ioana Ginghină își sărbătorește pe data de 21 septembrie cea de-a 46-a aniversare, moment care pare că a găsit-o pe actriță mai bine ca oricând. Se bucură din plin de viață, cu toate provocările cu care aceasta vine la pachet, are o familie minunată, iar peste câteva zile urmează să ajungă în fața altarului pentru a treia oară. Cu această ocazie specială, actrița a scris câteva rânduri emoționante pe rețelele de socializare, acolo unde spune tot ce a învățat-o viața până în prezent, reușind, în acest fel, să devină cea mai bună versiune a sa și să se bucure de toate experiențele, fie ele pozitive sau negative.

„Astăzi, îndrăznesc să sărbătoresc nu doar încă un an de viață, ci și curajul de a îmbrățișa fiecare clipă a acestei călătorii minunate și pline de surprize. Împlinesc 46 de ani și mă simt mai puternică și mai înțeleaptă decât oricând. 
Viața este un curcubeu de experiențe, cu suișuri și coborâșuri, cu zile însorite și zile ploioase. Fără această diversitate, ar fi un tablou monoton. Erau momente când am râs până mi-au dat lacrimile și momente când am plâns până mi-am găsit zâmbetul. Am învățat că este normal să existe și eșec și succes, că este esențial să ne ridicăm de fiecare dată când cădem. 
Să iubim viața înseamnă să avem curajul de a trăi fiecare moment, de a ne deschide inima către toate experiențele și de a învăța din fiecare situație. Viața mea a fost și este o lecție continuă de iubire, înțelegere și acceptare. Astăzi, sărbătoresc curajul de a iubi viața, de a mă iubi pe mine însumi și de a îmbrățișa toate aceste experiențe. 
La mulți ani mie și la mulți ani tuturor celor care au curajul de a iubi viața!”, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

Citește și: Ioana Ginghină, pusă în dificultate de fiica sa: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”. Cu ce situație s-a confruntat actrița

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Ce sfat are pentru viitoarele mirese

Pentru că a mai trecut deja de două ori prin fața altarului, Ioana Ginghină știe exact care sunt greșelile pe care nu mai vrea să le repete și acum. Actrița încurajează toate viitoarele mirese să se bucure cât mai mult de întreaga experiență și să nu mai încerce să organizeze fiecare lucru, până la ultimul detaliu. Tocmai pentru că își dorește ca acum să se bucure de fiecare minut în parte, Ioana Ginghină a decis să-și organizeze nunta în propria curte, într-un spațiu deloc formal.

„Recomand viitoarelor mirese să se bucure de nuntă, să nu mai fie stresate așa pentru că eu am trecut de două ori prin asta și știu ce înseamnă și nici nu te bucuri de nuntă pentru că te stresezi un an de zile înainte și după aceea vine nunta și nu apuci să te distrezi că trebuie să ai grijă de toată lumea. După aceea, plângi încă vreo două luni că a trecut. Eu nu mai vreau să fac greșeala asta anul acesta. Eu fac invers acum, nu prea mă stresez cu nimic”, a mărturisit Ioana Ginghină, pentru Antena Stars, notează Spynews.

VEZI și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru părinți: „Situațiile care se întâmplă mă sperie”. Actrița aduce în discuție cazul 2 Mai

Nu-și mai dorește încă un copil

Cât despre o posibilă sarcină alături de partenerul său de viață, Ioana Ginghină spune că acest lucru nu ar mai fi posibil. Actrița se gândește că nu ar mai avea energia necesară pentru a mai crește un bebeluș, lucru care nu ar face-o cea mai bună mamă, așa cum a fost pentru fiica pe care o are alături de Alexandru Papadopol, Ruxandra.

„Mă vedeam până acum vreo jumătate de an (n.r mamă pentru a doua oară), am zis că 45 de ani ar fi așa cam limita. Nu de alta, dar vreau să fiu la fel de bună mamă cum am fost și pentru Ruxi și trebuie să ai și energia necesară. La Ruxi, la 10 ani, aveam 30 și un pic, la copilul acesta aș avea acum 50 și un pic. E mare diferență și nu cred că mai e cazul să mă gândesc la o sarcină”, a mai spus actrița, în cadrul emisiunii televizate. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel