Ioana Ginghină, recunoscătoare față de „prințul” său. Cum îl răsplătește vedeta pe Cristi Pitulice: „Vreau să fiu bunăciune”

Sursă foto: Instagram/ Ioana Ginghină
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Ioana Ginghină

Ioana Ginghină își respectă iubitul la culme. Cum este tratată vedeta.

Înainte de nunta cu iubitul său, Cristi Pitulice, Ioana Ginghină a început o transformare personală. Actrița a fost mereu preocupată de aspectul său, dedicând timp sportului și având grijă să aibă o alimentație sănătoasă, cu mici excepții în timpul vacanțelor sau evenimentelor speciale. În fiecare vară, recurgea la dieta cu pepene verde, cunoscută pentru beneficiile sale în slăbire și detoxifiere, ajutând-o să obțină o siluetă invidiată. Însă, vara aceasta, Ioana a făcut o schimbare radicală pentru a-și îmbunătăți corpul. Într-un interviu, Ioana Ginghină a dezvăluit că acum două săptămâni a consultat un nutriționist și a adoptat un program personalizat de exerciții fizice. Ea a apelat la o antrenoare cunoscută pentru lucrul cu vedetele, specializată în nutriție și fitness.

Ioana Ginghină nu a avut fluctuații mari de greutate de-a lungul timpului, dar a observat recent că metodele pe care le folosea înainte nu mai obțineau rezultatele dorite. Astfel, ea a renunțat la dieta cu pepene și a căutat ajutorul unui nutriționist. "Nu mai urmez nicio dietă dintre cele pe care le-am încercat în trecut, deoarece ajunge o anumită vârstă în care aceste diete nu mai funcționează, iar atunci trebuie să ai un stil de viață sănătos și să te ții de el cu strictețe. Nu-mi permit nicio formă de exces. Dieta mea este în mare parte aceeași tot timpul, indiferent de sărbători, vacanțe sau orice altceva", a declarat Ioana Ginghină într-un interviu pentru UNICA.ro.

Vrea să fie în cea mai bună formă

Înainte ca metoda de fasting să devină populară printre starurile de la Hollywood, Ioana Ginghină obișnuia să practice un fel de post, adoptând un obicei de a nu mânca prea mult seara. Ea prefera fie să aibă o cină ușoară înainte de ora târzie, fie chiar să sară peste masa de seară. Această decizie a fost luată înainte de nunta sa cu Cristi Pitulice, având dorința de a arăta bine și de a se simți în formă. Într-un interviu, Ioana Ginghină a dezvăluit că dorea să fie în cea mai bună formă fizică și să se simtă încrezătoare înainte de evenimentul special.

“Da, țineam intermittent fastingul, adică nu mai mănânc seara, dar nu mai țin așa. Nu, acum am o dietă dată de nutriționist de care mă țin. Merg la antrenoare, pentru că nu mai dădea nimic randament. Toată lumea mi-a zis: hai, mă, că ești nebună! Da, poate că sunt nebună. Carmen este și nutriționistă și antrenoare. Merg pe dieta ei. E destul de complicat pentru că tot timpul trebuie să-mi cântăresc mâncarea. Am început de vreo 2 săptămâni, iar cina nu trebuie să o am la o oră târzie”, a povestit, pentru UNICA.ro, Ioana Ginghină.

Cristi, un prinț

Decizia pe care a luat-o Ioana Ginghină în această vară are un impact pozitiv și asupra evenimentului fericit care urmează să aibă loc în viața ei în această toamnă. După despărțirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a găsit dragostea alături de Cristi Pitulice, cu care se va căsători în luna septembrie, la doar două zile după ziua ei de naștere. Cei doi își vor uni destinele într-o ceremonie intimă, în curtea casei, preferând să creeze o atmosferă relaxată în care toți cei dragi să se simtă bine. Motivul pentru care au decis să se căsătorească este legat și de dorința lor de a deveni nași pentru un cuplu de prieteni apropiați. Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au fost împreună de 4 ani și actrița vorbește despre partenerul său în termeni la superlativ.

“Gestul cel mai romantic făcut de Cristi este că de 4 ani de când suntem împreună, în fiecare dimineață, deci nu îmi vine să cred, când eu cobor – el tot timpul se trezește înaintea mea – fuge de oriunde e, de pe canapea, din bucătărie și vine în capul scărilor și stă așa în față și mă așteaptă ca un prinț. Deci, în fiecare dimineață, când e acasă. Nu-i spun asta, dar mă mir, îți dai seama, să faci de 4 ani zilnic chestia asta. Este incredibil! Vreau să mă tonific, normal, să mă mențin. Eu vreau să arăt bine, vreau să fiu bunăciune. Când m-a întrebat Carmen ce vreau, i-am spus: asta vreau, nu vreau să slăbesc, nu mă interesează să fiu vreo schiloadă, nu am fost în viața mea. Nu am fost niciodată vreo slăbuță. Vreau să îmi păstrez formele, dar după o vârstă, carnea nu mai stă cum vrei tu să stea.”, a povestit ea pentru UNICA.ro.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 06 iul 2023, 20:42 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience