Experiența traumatizantă prin care a trecut Ioana Ginghină: „A trebuit să mi se provoace nașterea. A fost cumplit”. Copilul avea malformații

Data publicării:
Ioana Ginghină, captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Ioana Ginghină, captură video Youtube, La Măruță

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a povestit una dintre întâmplările extrem de dificile din trecut.

Ioana Ginghină este văzută adesea cu zâmbetul pe buze la toate aparițiile sale, însă puțini știu că actrița a trecut și prin experiențe extrem de grele în trecut, când a fost nevoită să accepte faptul că bebelușul pe care îl purta în pântece se va naște cu malformații, motiv pentru care sarcina trebuia întreruptă atunci. Faptul că era deja însărcinată în aproximativ 20 de săptămâni a făcut întregul proces mult mai dificil, iar actrița își amintește că a experimentat clipe cumplite atunci.

„Eu am trecut prin două povești mai triste. Înainte de Ruxandra, am avut o sarcină pe care am dus-o până în luna a cincea, când m-am dus la ecografie și s-a descoperit faptul că copilul are malformații, adică am văzut pe acel ecran cum copilul are malformații. nu am crezut prima părere, ne-am dus la alt doctor, nici nu am putut să mai fac avort și a trebuit să mi se provoace nașterea și a fost cumplit, pentru că o săptămână a trebuit să stau în spital ca să-mi provoace sarcina. A fost foarte greu.”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii La Măruță de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Cum a reacționat atunci Alexandru Papadopol

Raportându-se la povestea prin care trece acum Marilu, care a făcut mai multe fertilizări in vitro pentru a rămâne însărcinată și care, în final, nu a reuști acest lucru, Ioana Ginghină spune că trauma nu este semnificativă doar pentru femeie, cât și pentru partenerul de viață, aceasta oferind și un exemplu din propria experiență.

„Bărbatului îi este cel puțin la fel de greu, dacă ție, ca femeie, îți zice doctorul ce trebuie să faci, bărbatul de lângă tine e foarte frustrat că nu poate face nimic. Țin minte că în perioada aia îl vedeam pe Alexandru cum se uită pe ecranul acela cu malformațiile și îmi zicea mie doctorul „Doamnă, dumneavoastră pare că ați înțeles”, el nu putea să proceseze că e gata, trebuie să renunțăm, după ce în 5 luni am cumpărat haine, am căutat nași. Știa toată presa, toată lumea.”, a mai spus actrița.

Citește și: A dat sau nu Carmen Tănase casting pentru serialul Clanul? „Noi ne cunoaștem și știm care ce talent are”

Este dezamăgită pentru finalul relației lui Marilu

Dacă în cazul Ioanei Ginghină, povestea s-a terminat cu un final fericit, întrucât a devenit în final mama, pentru Marilu deznodământul a adus finalul poveștii de dragoste, lucru care a întristat-o foarte tare pe actriță

„După ce am trecut de partea asta cu nașterea, am făcut niște analize să vedem de ce s-a întâmplat asta, nu aveam nicio problemă, deci șansele ca să se întâmple și a doua oară erau minime. Îmi pare foarte rău pentru relația lor, pentru că eu îi urmăream, dar i-am simțit. Eu trebuie să vă spun că urmăresc persoanele pe Instagram, le consider ca și prietene, chiar dacă pare că sunt nebună.”, mai spune ea. 

Citește și: Armin Nicoară continuă scandalul cu Georgiana Lobonț: Mi-a zis „noi suntem în altă ligă”. Sunt blocat peste tot

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel