Armin Nicoară continuă scandalul cu Georgiana Lobonț: Mi-a zis „noi suntem în altă ligă”. Sunt blocat peste tot

Data publicării:
Sursa foto: Armin Nicoară, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Armin Nicoară, Instagram

Armin Nicoară a dezvăluit noi detalii cu privire la relația care este între el și Georgiana Lobonț.

În urmă cu câteva luni, un scandal monstru între Georgiana Lobonț și Armin Nicoară acapara toate paginile. Totul a pornit din momentul în care saxofonistul i-a reproșat nașei sale de cununie faptul că îi datorează bani și că nu l-a plătit cum se cuvine pentru anumite melodii. Astfel, la ceva timp de atunci, Armin spune că încă nu a îngropat securea războiului cu celebra artistă, care l-a blocat pe toate rețelele de socializare. De asemenea, cântărețul spune că a primit și un mesaj neașteptat din partea soțului vedetei.

„Nu pot să mai spun nimic de Georgiana Lobonț, sunt blocat peste tot, nu am ce să mai văd. Eu mi-am spus durerea și oful când a fost momentul și mi-a zis „noi suntem în altă ligă” și am spus că bine. Acum toată lumea știe ce s-a întâmplat, eu vreau să o închei frumos, pentru că nu vreau să mă cert cu ea. Claudia tot zice să o încheiem, eu i-am zis că vreau să o închei și doar mi-am spus oful, am primit un mesaj de la Rareș, care mi-a zis „noi suntem în altă ligă” și am zis perfect, are 100% dreptate și că nu mai vreau să-i deranjez. Eu sunt blocat peste tot de Georgiana.”, a declarat Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni realizate pe WowNews.

Citește și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / video

„Eu nu joc în liga oamenilor bogați, sunt un om normal”

Așadar, chiar dacă Georgiana ar fi trebuit să fie și nașa viitorului copil pe care-l va avea împreună cu Claudia, acesta spune că lucrurile sunt incerte acum, întrucât nu mai există nicio cale de comunicare prin care poate lua legătura cu aceasta. 

„Când am avut multe de spus nu a fost bine, a înțeles toată lumea ce a vrut și cum a vrut și tot nu pot să zic că acum oamenii îmi dau dreptate. În momentul de față sunt foarte bine, nu mă mai interesează. Ea trebuia să fie și nașa copilului, pentru că așa e tradiția, doar că dacă m-a blocat, cui să-i scriu? Înseamnă că are ceva cu mine. La noi scandalul a pornit de la piese. Nu sunt genul să răspund cum mi s-a zis mie. Eu nu joc în liga oamenilor bogați, sunt un om normal.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Nu ține banii la comun cu soția sa

O altă dezvăluire făcută de acesta a fost și despre situația financiară pe care o are familia sa. Astfel, în ciuda modului în care își gestionează alte familii banii, adică la comun, saxofonistul spune că el și Claudia au preferat să-și gestioneze separat resursele. Acesta are și o explicație bună pentru asta.

„Claudia câștigă aproape ca și mine. De ce să punem banii la comun, când mâine se poate întâmpla orice? Așa, dacă eu mi-am luat ceva, ea a avut plăcerea să-și facă altceva. Ea a vrut să-și facă un salon, eu nu am fost de acord, dar ea a avut bani și a făcut. Eu am vrut apartament în Dubai, ea nu.”, mai declară saxofonistul.

Citește și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea lui Jorge: „Are respectul meu datorită caracterului său” / videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel