Frații Tate au fost eliberați; cei doi vor intra în arest la domiciliu

Frații Tate/ Inquam Photos / George Călin
Descriere foto: Frații Tate/ Inquam Photos / George Călin

Vineri seara, frații Tate au fost eliberați din perioada de arest preventiv.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Instanța a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu.

În urmă cu două zile, Curtea de Apel Bucureşti decidea păstrarea celor doi după gratii. 

Fraţii Tate se află în arest din data de 30 decembrie 2022, împreună cu două complice - o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, mandatele lor fiind apoi prelungite de mai multe ori de către judecători.

Andrew şi Tristan Tate, care au cetăţenie britanică, cele două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 31 Martie 2023, 22:05 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience