Întâlnire cu Arta: Alina Ilioi Mureșan, trei lecții de iubire, credință și bunătate / VIDEO

EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Alina Ilioi Mureșan, prezentatoare TV, jurnalist și autor de carte, vine în platoul Spectacola și DC News pentru a vorbi despre frumusețea cuvintelor, scrise sau spuse. 

 

Alina Ilioi Mureșan prezintă emisiunea „Alături de tine”, difuzată de luni până vineri la A7TV. De asemenea, a moderat zeci de lansări de carte ale unor personalități de renume, precum Florin Piersic, Andreea Marin, Mihaela Bilic, Părintele Vasile Ioana, Narcisa Suciu și mulți alții. 

 

La rândul ei, a scris trei cărți, scrisul fiind prima ei dragoste. Prima carte „Așa vei ști că l-ai întâlnit pe el” a început să o scrie la 18 ani, trei ani mai târziu vedea lumina tiparului, fiind, și astăzi, o sursă de inspirație și o vindecare pentru cititori.  Trei lecturi ca un remediu pentru suflet. Trei lecții de iubire, credință și bunătate.

Trei lecturi ca un remediu pentru suflet: Cine sunt când nu vă vede nimeni?, Așa vei ști că l-ai întâlnit pe el și Te iubesc pe nevăzute.


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 1 iulie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                  

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                       

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                      

Site: https://www.spectacola.ro/                       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola        

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 30 iun 2023, 17:54 | Categorie: Carte


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience