Înșelată în ziua nunții. Drama trăită de Lidia Fecioru: Am plecat acasă. N-am putut ierta trădarea

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură foto YOUTUBE
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură foto YOUTUBE

Lidia Fecioru a trăit o adevărată dramă în tinerețe. Bioenergoterapeuta a aflat că era înșelată, chiar în ziua nunții. 

La vârsta de 18 ani, Lidia Fecioru a trăit o dramă greu de descris. Vedeta a aflat că era înșelată chiar în ziua nunții. Ea era însărcinată la momentul respectiv, însă nu a ținut cont de nimic și a desfăcut căsătoria. 

„La nuntă a venit o prietenă de la el de la facultate, că el făcea încă o facultate, mai gravidă ca mine.”,  a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea În Oglindă, de pe YouTube. 

 

”Eu am putut să desfac căsătoria pentru că încă nu trecuseră 48 de ore. Venisem de la cununie de la biserică și m-a chemat cineva la poartă. Eu mireasă fiind m-am dus la poartă unde mă aștepta o tipă însărcinată, se vedea burta bine, în 7 luni și mi-a zis: Eu n-am venit să vă despart, am venit doar să-ți spun că voi avea un copil,  și eu am zis ”Da, ok, vino încoace”, am luat-o de mână, mi-am scos floarea de pe cap…și am plecat acasă. (...)  Toată lumea s-a întrebat de ce. Eu, a doua zi, m-am întrebat de ce am făcut-o pentru că puteam să fac ca oricare altă femeie care s-ar fi luptat pentru iubirea vieții ei și eu n-am făcut-o. Eu n-am făcut-o pentru că n-am putut să iert trădarea”, a povestit Lidia fecioru în emisiunea În Oglindă. 

Trădată de soț, respinsă de propria mamă

“Aveam foarte mare încredere în mine pentru că eram foarte tânără. Când a venit mama acasă, mi-a tras o bătaie. A luat ceva în mână și a dat în mine. Mi-am făcut bagajele. Mi-a zis că am făcut-o de râs în tot satul. Nu știa că sunt însărcinată. Mi-am luat bagajele și am plecat în Ucraina. M-am dus în neant. Am plecat la o prietenă cu care corespondam prin scrisori. M-am dus la ea, după adresa de pe plic. Când m-a văzut a încremenit. I-am zis că vreau să lucrez și timp de opt luni am muls vacile, la fermă. Am acceptat condiția pentru că mi-au dat casă, mi-au dat tot ce am avut nevoie. Mi-au dat casa și locul de muncă. Mă gândeam doar la mine și la copil, nici nu aveam în plan să mă întorc înapoi. Cu două săptămâni înainte să nasc m-am întos, dar nu acasă la părinți, la o prietenă”, a mai povestit Lidia Fecioru.

 

Citește și: „Mă ia groaza”. Lidia Fecioru, previziuni sumbre despre 2022. Cum va fi afectată România: Haos economic și energeticGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel