Însărcinată pentru a patra oară, Laura Cosoi a luat o decizie radicală. Când va naște actrița

Data publicării:

Laura Cosoi a dezvăluit ce planuri are pentru următoarea perioadă din viața sa.

Mai este puțin până când Laura Cosoi va aduce pe lume cel de-al patrulea copil al său. De data aceasta însă, actrița nu și-a dorit să dezvăluie sexul bebelușului, dar nici numele, în mod evident, lăsând totul în suspans până la momentul nașterii, cel mai probabil. Chiar dacă burtica este deja destul de pronunțată, actrița își continuă și planul profesional, însă nu pentru foarte mult timp, după cum dezvăluie chiar ea. Astfel, Laura Cosoi spune că va mai juca în filme, dar și la teatru doar două luni, după care, până la toamnă, aceasta își dorește o binemeritată pauză, pentru a sta cu micuții săi.

„Începe să se vadă burta, Raluca (nr. personajul pe care-l interpretează într-un spectacol) nu poate avea un copil acum, motiv pentru care nu putem modifica spectacolul, am modificat textele în alte piese ca să pot să joc. Pentru că voi naște în vară, voi face o pauză până la toamnă, când voi reveni. Nu renunț, îmi iau avans și aș vrea ca în iunie și iulie să am o pauză.”, a declarat Laura Cosoi, într-un interviu pentru Antena Stars. 

VEZI și: Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Cum reușește să-și împartă timpul între carieră și familie

Chiar dacă familia sa este deja una destul de numeroasă, Laura Cosoi spune că cele mici au primit vestea extrem de fericite. Mai mult, dacă poate părea destul de provocator să-ți împarți timpul între cei trei copii, în curând patru, și carieră, vedeta spune că reușește asta cu brio, întrucât și-a făcut deja de ceva timp un plan bine stabilit de care încearcă să se țină mereu.

„Nu am sus numele fetelor niciodată înainte să nasc, plus că nu am spus sexul copilului, așa că.. fetele sunt foarte fericite, încântate că va mai fi cineva în casa noastră. Eu filmările le am până la prânz, după amiezile, serile sunt cu fetele, când nu am spectacole. După ora 18:00 nu vreau să fiu altundeva, decât cu ele.”, a continuat actrița. 

Te-ar putea interesa și: Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video

Ce spune despre rolul de prezentatoare

De ceva timp, Laura Cosoi se bucură și de rolul de prezentatoare TV, care, însă, nu va înlocui niciodată actoria, spune artista care dezvăluie că meseria sa de bază va rămâne mereu aceasta. Totuși, în prezent, însărcinată fiind, vedeta reușește să le îmbine perfect pe cele două, fără ca acest lucru să-i afecteze relația cu fetițele sale.

„Eu sunt actriță, asta îmi place să fac. Rolul de prezentatoare îmi place, stau la povești cu oamenii din fața mea și cred că mi se și potrivește, dar sunt două lucruri diferite. Eu actriță sunt la bază, nu prezentatoare TV.”, mai spune Laura Cosoi. 

Citește și: Scena din „Clanul” care a pus-o în dificultate pe Theo Rose: „Nu m-am oprit de plâns între duble. Aveam o stare de greață continuă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel