Inna nu mai este mulțumită doar cu muzică. Și-ar dori o schimbare: „Nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic..”

Sursa foto: Inna, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Inna, Instagram

Inna a dezvăluit ce i-ar mai plăcea să facă, pe lângă  muzică.

Inna este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe atât din țara noastră, cât și la nivel internațional. Se bucură de un succes și de un renume mare de ani de zile, iar hiturile ei sunt auzite și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Totuși, ce nu știu foarte mulți oameni este faptul că artista mai are și alte vocații, pe lângă muzică. Chiar dacă până acum nu a făcut ceva real în acest sens și s-a dedicat 100% industriei muzicale, pe viitor, artista spune că și-ar dori ca numele ei să fie implicat și în alte proiecte, din diferite domenii. 

„Nu m-am gândit să devin actriță, adică nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic într-un film cu un scenariu care să mi se potrivească și cu un personaj atipic. Pe lângă partea de film, îmi place să dublez vocile personajelor din desene animate.”, a dezvăluit Inna, potrivit click!

Te-ar putea interesa și: Inna, o fetiță atipică. Ce năzbâtii făcea în copilărie: „O mare problemă era...”

Mama o însoțește și acum la evenimente

Chiar dacă au trecut deja mulți ani de când Inna a ajuns să fie unul dintre cele mai cunoscute nume din România, vedeta spune că mama sa o însoțește în continuare și în ziua de azi la evenimente, acolo unde este fanul ei numărul 1. Totuși, artista nu scapă nici de critici, întrucât dezvăluie faptul că cea care i-a dat viață vine mereu cu fel de fel de indicații, de care ea ține mereu cont.

„Da, mă însoțește în continuare la concerte din când în când. Mama e mândră de mine și de realizările mele, mă susține mereu și sunt fericită că îi pot lua pe ea sau pe tata cu mine la concerte în diverse colțuri ale lumii. O ascult, bineînțeles, pentru că știu că îmi vrea binele și că are cele mai bune intenții.”, amis pune ea, potrivit sursei citate. 

Citește și: INNA dezvăluie partea a doua a albumului „Just Dance” din seria Dance Queen’s House, după 16 zile de izolare

Citește regulat comentariile primite de la fani

Chiar dacă are o carieră care o solicită extrem de mult, Inna nu uită să țină și legătura cu fanii săi, care au susținut-o încă de la debut și sunt în continuare alături de ea pe acest drum. În acest sens, artista spune că a observat faptul că publicul nu i-a uitat vechile hituri, lansate cu ani în urmă, care și astăzi fac audiență mare pe Youtube.

„Da, bineînțeles că știu, citesc comentariile lor de pe social media, îi aud și la concerte când cer anumite piese sau cum se bucură atunci când ascultă piesele lor preferate mai vechi. Pe toate cele pe care le cânt în concerte! Adică și ”Sun is Up”, ”Cola Song”, ”Yalla”, de exemplu.

Sunt fericită că înțeleg că în acest fel, munca mea și a echipei mele este apreciată de public, dar și că oamenii se bucură de muzica mea și pentru mine este esențial să aduc fericire în viețile lor prin piesele mele.”, mai spune Inna, pentru aceeași sursă citată. 

VEZI și: Inna, la un pas să renunțe la cariera muzicală: „Nu mă mai vedeam pe scenă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 iul 2023, 13:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience