Inna, o fetiță atipică. Ce năzbâtii făcea în copilărie: „O mare problemă era...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Inna
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Inna

Inna dezvăluie relația pe care a avut-o cu părinții și greutățile pe care le-a întâmpinat în viața sa.

Inna, una dintre cele mai iubite cântărețe din lume în prezent, atrage fani din toate colțurile globului. Cu toate acestea, puțini dintre ei cunosc detalii despre relația artistei cu părinții săi sau despre cum a fost copilăria celei care a devenit o adevărată vedetă.Solista, cunoscută în realitate sub numele de Elena Alexandra Apostoleanu, a fost o copilă rebelă, adesea implicată în diverse năzbâtii. De asemenea, dezvăluie că nu se descurca prea bine la matematică și că a chiulit de câteva ori. Numele de scenă pe care îl folosește, Inna, este de fapt un alint pe care bunicul ei îl folosea des, fiind simplu și ușor de reținut. La vârsta de 8 ani, pasiunea ei pentru muzică a început să prindă contur și a început să ia lecții de canto. Copilăria a petrecut-o la Neptun și ulterior a urmat cursurile Liceului Economic din Mangalia și Facultatea de Științe Politice Ovidius din Constanța. La un moment dat, Inna a participat la preselecțiile pentru trupa ASIA, dar, din păcate, nu a fost acceptată. În anul 2007, artista a avut o întâlnire crucială în cariera sa, când a cunoscut membrii trupei Play & Win. Aceștia i-au oferit sprijin în înregistrarea primului său album. În acea perioadă, Inna se prezenta sub pseudonimul Alessandra.

Îi lipsește copilăria

Libertatea de odinioară îi lipsește, într-o nostalgie a vremurilor când avea posibilitatea de a face orice, oricând și în orice mod. Acea perioadă a fost una deosebit de frumoasă în viața sa. Cu toate acestea, vizitele sale la Neptun sunt rare, deoarece mama sa locuiește în București și tatăl său vine în mod frecvent în capitală. Cu greu mai are ocazia să ajungă acolo, poate doar o dată pe an.

„Îmi lipsește libertatea acelor vremuri, când aveam timp să fac orice, oricând, oricum. A fost o perioadă extrem de frumoasă din viața mea! Nu ajung aproape deloc la Neptun, mama locuiește în București, tatăl meu vine și el des la București. Maximum o dată pe an ajung pe acolo.”, a precizat artista, pentru Viva.

Era o fetiță atipică

Alexandra, în copilărie, era o fire năzdrăvană. Nici cea din prezent nu s-a schimbat prea mult. Se comporta ca un mic băiețel, se juca alături de băieți, se lovea des, iar rochițele ei erau mereu murdare. Mama s-a adaptat rapid la această latură a ei, dar uneori era dificil să țină pasul.

„Alexandra mică era năzdrăvană. (râde) Nici Alexandra mare nu e așa departe. (râde) Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des, îmi murdăream mereu rochițele și niciodată nu mă purtam cum sunt de obicei fetițele – diafane și cuminți. Așa că mama s-a obișnuit repede cu mine așa, dar era greu uneori să țină pasul cu toate micile năzdrăvănii pe care le făceam. Și o mare problemă era că nu îmi plăcea deloc matematica, deci… e clar că aveam niște note mici…”, a mai spus artista, potrivit sursei precizate.

Spania, a doua casă

Artista recunoaște că Spania este a doua sa casă și încearcă să petreacă timp cât mai mult în Barcelona

„Merg la Barcelona de fiecare dată când îmi permite timpul, este a doua mea casă!”, a adăugat vedeta, conform sursei precizate anterior.

Realizarea unui top al momentelor memorabile este o sarcină dificilă pentru Inna. Ea privește cu recunoștință toate momentele din trecut, bune sau rele. Fiecare experiență mai puțin fericită a învățat-o să fie mai puternică.

„Îmi este greu să fac un top al momentelor memorabile, cu siguranță au fost multe. Piese în topuri, muzica mea în filme și reclame internaționale, concerte pe marile scene ale lumii, colaborări de succes. Sunt recunoscătoare pentru absolut tot, chiar și pentru eșecuri. De fiecare dată, te ridici mai puternic după un episod mai puțin fericit.”, a  încheiat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel