Inna, la un pas să renunțe la cariera muzicală: „Nu mă mai vedeam pe scenă”

Data publicării:
Sursa foto: Inna, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Inna, Instagram

Inna a scos la iveală anumite detalii neștiute de la începutul carierei sale. 

Inna este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste atât din România, cât și la nivel mondial. Totuși, chiar dacă a  visat de mică să devină artistă, Inna nu se vizualiza niciodată atât de sus. Solista spune că nu și-a imaginat că va avea hituri pe care să le fredoneze milioane de fani sau că va avea colaborări inedite, cu artiști internaționali. 

„Nu aș fi crezut vreodată că voi ajunge aici, pentru că, recunosc, nu am îndrăznit să visez atât de sus: că voi avea piese cunoscute la nivel internațional, că voi ajunge pe scene din atâtea colțuri ale lumii, că voi avea colaborări cu artiști de top cunoscuți atât din România, cât și internațional, că voi fi semnată la case de discuri precum Atlantic Records sau ROC Nation (casa de discuri a lui Jay-Z). Ce a fost esențial pe acest drum al meu e că i-am avut mereu alături de mine pe Lucian și echipa mea de la Global Records, oameni pasionați, ambițioși, muncitori, visători și convinși că nu există limite atunci când iubești ceea ce faci.”, a declarta Inna, potrivit viva.

Te-ar putea interesa și: Inna, goală în cadă, la câteva zile după moartea bunicii sale. Fanii au criticat-o dur: „Deja e prea mult”

A fost sprijinită necondiționat de familie

Vedeta recunoaște că în tot acest proces a fost ajutată necondiționat de familia sa, care a susținut-o moral și i-a oferit toată încrederea de care a avut nevoie, pentru a ajunge unde este astăzi. 

„Familia mea a fost întotdeauna sprijin necondiționat în tot ceea ce mi-am dorit să fac, au avut încredere în mine și mi-au susținut visurile. Și, bineînțeles, Lucian, managerul meu, cel care m-a făcut să mă autodepășesc și să visez tot mai măreț. Alături de el și de echipa de la Global Records, casa mea de discuri și echipa mea, construim în fiecare zi și nu ne oprim.”, a continuat ea.

Pe aceeași temă: Inna, primele informații despre cererea în căsătorie: „Nu m-am așteptat”. Inelul costă o adevărată avere

De ce a vrut să renunțe la muzică

Inna spune că a primit muzica în dar de la membrii familiei ei, care aveau, la rândul lor, această ocupație. Tocmai din acest motiv, părinții au decis că este vremea ca aceasta să urmeze lecții de canto, care să o ajute în cariera pe care avea să o urmeze la vremea aceea. Totuși, lucrurile nu-i mergeau la fel de bine ca și astăzi artistei, motiv pentru care Inna mărturisește faptul că și-a dorit să renunțe la acest domeniu, la un moment dat. 

„Am crescut cu muzică în casă, mama era cântăreață de muzică populară, la fel și bunica mea, cântam în corul bisericii. Și pentru că părinții au văzut că mă atrage muzica, au decis că ar fi bine să iau lecții de canto. Apoi, am început să merg la festivaluri și concursuri și, pentru că lucrurile nu mergeau chiar cum mă așteptam, aproape că nu mă mai vedeam pe scenă, deși acesta era visul suprem. Atunci nu știam exact care era altă opțiune pentru mine, acum știu că mi-ar fi plăcut să fiu fotograf sau hairstilist.”, a mai dezvăluit Inna, pentru sursa citată.

VEZI și: INNA a pozat fără lenjerie intimă. Cum a recționat Mihaela Rădulescu, când a văzut fotografia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel