Inna, goală în cadă, la câteva zile după moartea bunicii sale. Fanii au criticat-o dur: „Deja e prea mult”

Data publicării:
Sursa foto: Inna, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Inna, Instagram

Inna a fost pusă la zid de fanii săi, după ultima ipostază în care s-a fotografiat pe rețelele de socializare.

Inna a trecut printr-o mare suferință, în urmă cu doar câteva săptămâni. Chiar în preajma sărbătorilor de Crăciun, artista anunța pe rețelele de socializare faptul că și-a pierdut bunica, pe care o iubea extrem de mult. Totuși, la scurt timp, aceasta a publicat în mediul online o serie de fotografii mai provocatoare, unde nu s-a sfiit deloc să-și scoată la înaintare și formele proeminente. Totuși, dacă fanii au iertat-o până acum, ultima ipostază în care celebra solistă s-a afișat în spațiul public a fost considerat „prea mult”. Concret, Inna s-a fotografiat goală, în cadă, lucru care n-a fost pe placul multor urmăritori. 

„Dacă îți place să pozezi dezbrăcată, ca să-ți arăți formele frumoase, mă întreb de ce nu postezi pe site-urile de adulți”

„La toaletă mai trebuie să te pozezi”

„Deja e prea mult”

”Inna, cum e să-ți faci duș în chiuvetă?”, au fost câteva dintre comentariile negative primite de artistă. 

Poate te interesează și: INNA a pozat fără lenjerie intimă. Cum a recționat Mihaela Rădulescu, când a văzut fotografia

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

 

Inna s-a logodit cu Deliric

Inna a avut parte de o perioadă extrem de plină, din punct de vedere emoțional. Dacă pe 28 decembrie, artista afla faptul că i-a murit bunica, peste doar câteva zile, aceasta avea să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric. Cei doi sunt împreună de aproximativ doi ani de zile, iar artista nu s-a așteptat nicio secundă ca partenerul ei de viață să facă pasul cel mare acum. Artista a fost surprinsă atât printr-un moment unic, cât și cu un inel de logodnă spectaculos, care se vehiculează a fi în valoare de aproximativ 100.000 de euro. 

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a declarat Inna, potrivit Mediaflux.

 Te poate interesa și: Inna, DIETA unei siluete de invidiat. Ce aliment NU mănâncă artista

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

 

Ce spunea artista despre iubitul ei, în urmă cu ceva timp

Inna este extrem de discretă, când vine vorba de viața sa personală, chiar dacă este una dintre cele mai populare artiste din țara noastră. Vedeta și-a ținut departe de ochii lumii relația cu Deliric, iar într-unul dintre interviurile rare pe care aceasta le-a acordat, cu privire la relația celor doi, Inna avea doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Artista se declara a fi extrem de recunoscătoare, în primul rând, datorită faptului că Deliric o susține la orice pas. 

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el.”, a declarat INNA, pentru Antena Stars.

VEZI și: Anda Adam, dezvăluiri neașteptate despre divorț. Cum a afectat-o pe fiica ei despărțirea părinților: „Copilul poate rămâne cu sechele foarte mari”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel