Inna, primele informații despre cererea în căsătorie: „Nu m-am așteptat”. Inelul costă o adevărată avere

Data publicării:
Sursa foto: Inna, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Inna, Instagram

Inna a oferit primele informații despre cererea în căsătorie. 

Inna are motive de bucurie perioada aceasta. Pe lângă cariera de succes de care se bucură în continuare, artista a fost cerută în căsătorie chiar înainte de noaptea dintre ani. Inna și Deliric formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile, însă se pare că cei doi își doresc să întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, iar acum sunt și mai aproape de acest pas. Celebra artistă a declarat în cadrul unui interviu faptul că a fost luată complet prin surprindere de către iubitul ei, care i-a oferit inelul visurilor. 

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a declarat Inna, potrivit Mediaflux.

Mai mult, potrivit sursei citate, Inna ar purta acum pe deget un inel în valoare de aproximativ 100.000 de mii de euro. După cum declara mai sus, artista a avut gusturi destul de precise cu privire la inelul de logodnă, motiv pentru care iubitul ei a trebuit să fie atent la fiecare detaliu, pentru a-i face pe plac partenerei sale de viață.

Te poate interesa și: Inna, în doliu. Artista este devastată de durere: „Cea mai tare bunică din lume”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

 

Inna, extrem de fericită alături de Deliric

Pe cât este de populară la nivel mondial, când vine vorba de muzică, pe atât este de rezervată cu viața sa privată. În cadrul unui interviu rar însă, Inna a vorbit despre actualul său logodnic, la adresa căruia avea doar cuvinte de laudă. Artista spune că Deliric este omul care o susține din toate punctele de vedere, lucru de care are nevoie cel mai mult. La rândul său, solista îi acordă susținerea sa lui Deliric. 

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el.”, a declarat INNA, pentru Antena Stars, citat de Spynews.

Poate vrei să citești și: INNA a pozat fără lenjerie intimă. Cum a recționat Mihaela Rădulescu, când a văzut fotografia

 

Artista, susținută de iubitul său în pandemie

În pandemie, toți artiștii au avut de suferit, iar Inna nu face o excepție. Solista spune că și-a pierdut complet speranța, în acea perioadă, iar cel care i-a ridicat moralul și a asigurat-o că totul va reveni la normal a fost tot Deliric. 

„Am muncit foarte mult în pandemie. Cred că jumătate-jumătate. La un moment dat, am crezut că mi-am pierdut meseria. Mie îmi place foarte mult să fiu pe scenă. Îmi place să stau în studio, îmi place să compun muzică, dar îmi place să fiu pe scenă. Și atunci când am văzut că devine din ce în ce mai serios, recunosc că am avut o teamă. Dar totul a revenit la normal și mă simt foarte bine. Oricât de mult m-aș fi ambiționat eu, recunosc că, de data asta, nu stătea în puterea mea. Eu sunt în mod normal ambițioasă, pandemia m-a trecut prin fel și fel de stări.”, a spus Inna pentru Antena Stars. 

Citește și: Inna, DIETA unei siluete de invidiat. Ce aliment NU mănâncă artista



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel