Inna, în latex și cu formele la vedere. Artista a scăpat de orice inhibiție

Data actualizării: | Data publicării:

Inna a încins spiritele pe rețelele de socializare prin ultima fotografie postată.

Inna se pregătește intens să lanseze un nou hit, după modelul celor în care și-a obișnuit deja fanii. În acest sens, artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu vestimentația pe care a ales să o poarte pentru videoclipul pe care îl filmează deja. Cântăreața internațională a încins în acest fel imaginația fanilor, care i-au văzut acesteia formele bine proporționate.

Vedeta a scăpat de orice inhibiție, pentru că a decis să pună pe ea doar un body negru de latex. Asta nu este tot, pentru că acesta avea și un decolteu impresionant, dar și decupaje pe părțile laterale. În altă fotografie, artista le-a dezvăluit fanilor care vor fi și ținutele de schimb. Acestea sunt făcute tot din latex, doar culorile fiind diferite. Reacțiile fanilor au fost extrem de pozitive la vederea acestor poze, internauții așteptând cu sufletul la gură noul hit al idolului lor.

Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa: ”Mie mi se ridică părul pe ceafă”. Prezentatorul vorbește cu greu despre asta

Care este dieta pe care o urmează Inna

Chiar dacă mulți oameni o invidiază pentru aparițiile incendiare și pentru trupul perfect sculptat, artista spune că are mare grijă la alimentație și face des mișcare. Chiar dacă recunoaște faptul că folosește și programele de editare, aceasta are și un stil de viață foarte  sănătos, în același timp.

"Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare. 

Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume, a declarat Inna.", potrivit viva.

Cum arată o zi din viața artistei

Inna spune că programul ei este destul de diferit, de la zi, la zi. Totuși, niciodată artista nu sare peste micul dejun și peste antrenamentele din sala de fitness. Aceasta mai mărturisește și că nu se abține niciodată de la lucrurile pe care îi place să le mănânce, precum dulciurile, dar păstrează mereu o moderație.

"Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme.", a mai spus artista.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru INNA / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel