Inna, DIETA unei siluete de invidiat. Ce aliment NU mănâncă artista

Sursa foto: Inna, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Inna, Instagram

Inna a vorbit despre dieta care o ajută să-și mențină silueta perfectă.

Inna este una dintre cele mai spectaculoase apariții de la noi din țara, mândrindu-se cu un aspect fizic de invidiat. Chiar dacă se declară a fi o norocoasă, datorită faptului că moștenește un genetic foarte bun, aceasta spune însă că face foarte multă mișcare, dar are grijă și la mâncare. În acest sens, vedeta a renunțat deja, de ceva timp, la un aliment.

"Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare. 

Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume, a declarat Inna.", potrivit viva.

Cum arată o zi din viața Innei

Inna spune că programul ei este destul de diferit, de la zi, la zi. Totuși, niciodată artista nu sare peste micul dejun și peste antrenamentele din sala de fitness. Aceasta mai mărturisește și că nu se abține niciodată de la lucrurile pe care îi place să le mănânce, precum dulciurile, dar păstrează mereu o moderație.

"Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme.", a mai spus artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 mai 2022, 10:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience