Anda Adam, dezvăluiri neașteptate despre divorț. Cum a afectat-o pe fiica ei despărțirea părinților: „Copilul poate rămâne cu sechele foarte mari”

Data publicării:

Anda Adam a făcut dezvăluiri emoționante despre fiica sa. Artista a vorbit și despre divorțul dintre ea și Sorin Nicolescu. 

Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu au ajuns la finalul căsniciei. După șase ani în care au petrecut clipe frumoase împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Anda Adam și-a găsit  alinarea în brațele unui afacerist din Timișoara cu care s-a și logodit. 

Anda Adam, dezvăluiri neașteptate despre divorț

Anda Adam a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre divorț. Artista este de părere că doi oamenii nu trebuie să mai rămână împreună, dacă lucrurile nu mai merg bine între ei. Totodată, vedeta susține că este mult mai traumatizant pentru copii să asiste la certurile și discuțiile dintre părinți și să simtă că ceva nu este în regulă. 

”Sunt de părere că este greșit să rămâi într-o căsnicie atâta timp cât lucrurile nu se mai întâmplă în modul lor normal, să supui copilul la niște situații inconfortabile, doar pentru că părinții nu se mai înțeleg. Cu atât mai mult, mi s-ar părea extrem de chinuitor pentru părinți să joace un rol atât de bine și să joace un rol de teatru constant ca să arate copilului că totul este ok, când lucrurile nu sunt ok. În acest caz, ai două variante rele, dar o alegi pe cea mai puțin rea, din punctul meu de vedere, deoarece nu mai există cale de întoarcere sau lucrurile nu le mai poți reface ca să fie ca la început. Și atunci, între două lucruri rele, pentru că sunt o persoană echilibrată și cu picioarele pe pământ, o aleg pe aia mai puțin rea. Prefer și ales să pun stop unei căsnicii , decât să pretindem că suntem fericiți și că totul este ok doar ca să nu simtă copilul. Mai există și a doua variantă, când copilul simte tot ceea ce se întâmplă și va rămâne cu traume, poate va asista la certuri și la discuții, în urma cărora copilul poate rămâne cu sechele foarte mari. Am considerat că pasul cel mai bun este acesta, pentru că Eveline trăiește în continuare în armonie atât din partea mea, cât și din partea tatălui. ”, a declarat Anda Adam. 

Anda Adam, dezvăluiri emoționante despre fiica sa

Artista a făcut și dezvăluiri emoționante despre fiica sa. Anda Adam a mărturisit că Eveline i se aseamănă foarte mult și este convinsă că va ajunge o femeie de succes și la fel de puternică ca mama sa. 

„Fetița mea îmi face zile fripte și o ador pentru chestia asta. Mi-am dorit copilul ăsta exact așa cum este el. Mi-am dorit un copil care să fie atipic și mi-am dorit un copil care să-mi facă zile fripte. Doar cu intensitatea asta tu poți să trăiești și să înțelegi că ai un copil. Ce să faci cu un copil care stă mereu unde îl pui și nu se mișcă de acolo? Nu simți că ai copil. Copilul trebuie să fie zbuciumat ca să simți din răsputeri că ești mama acelui copil. Eveline este exact tipul acesta de copil pe care eu mi l-am dorit. Este la fel de băiețoasă ca mine. Este extrem de puternică, ca și comportament. Am mult de muncă cu ea, dar este adorabilă. Deși, îmi este mult mai greu decât dacă aș fi avut un copil mai potolit, eu prefer ca ea să rămână așa, pentru că știu că această personalitate pe care ea o are acum și toate lucrurile astea pe care ea mă jonglează acum, chiar dacă nu are nici șapte anișori, va face din Eveline o femeie la fel de puternică ca mama ei sau poate chiar mai puternică. Încerc să-i insuflu și să o duc la nivelul următor, să fie mult peste ce am putut eu să învăț, să acumulez în toată viața mea și în toată perioada mea. ”, a spus Anda Adam, despre fiica sa. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel