Informații triste despre actrița Natașa Raab ies la iveală, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „N-a mai răspuns la telefon. Niște necazuri cred că...”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Craita Coman
Descriere foto: Captură video Youtube/ Craita Coman

Natașa Raab este în continuare de negăsit, după ce a fost diagnosticată cu boala Parkinson.

Actrița Natașa Raab a ieșit de ceva vreme din atenția publicului, după ce a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Chiar dacă fanii se bucurau la fiecare apariție a „Coanei Chirița”, care era cunoscută pentru starea de bine pe care o afișa întotdeauna public, se pare că simptomele acestui diagnostic crunt au pus-o la pământ, motiv pentru care aceasta a fost nevoită să se retragă din atenția publicului. De câțiva ani însă, niciun coleg de breaslă nu a mai primit vreun semn de la actriță, motiv pentru care toată lumea este îngrijorată cu privire la starea sa de sănătate. Maria Panait, „fiica” Natașei Raab din serialul Inimă de țigan, difuzat în urmă cu mulți ani pe Acasă Tv spune că a încercat să ia legătura cu aceasta în repetate rânduri, însă nu i-a răspuns nimeni la telefon niciodată.

”În ultima vreme, nu ne-am mai văzut. Mi-aș dori însă să îl revăd. Nu am fost la el la moșie. Am amintiri frumoase de la ”Inimă de țigan”. Cea mai frumoasă este despre oamenii cu care am lucrat, am avut șansa să lucrez cu asemenea actori mari. M-au luat atunci sub aripa lor ocrotitoare și Florin Zamfirescu și Natașa Raab. N-am mai vorbit cu dânsa, a avut niște probleme, niște necazuri și cred că au afectat-o foarte mult. N-a mai răspuns la telefon. Sper din suflet să îi fie bine”, a declarat Maria Panait, potrivit impact.

Te-ar putea interesa și: Natașa Raab, dramă de nedescris. O boală cumplită i-a ucis soțul și fratele: „Trăiesc un coșmar de doi ani”

Actrița ar fi internată într-o clinică specializată

Recent, un apropiat din anturajul actriței declara faptul că starea acesteia de sănătate nu este deloc una bună. Simptomele s-au agravat foarte tare, motiv pentru care familia ar fi decis să o interneze într-un centru special, unde să aibă parte de toate îngrijirile necesare. Faptul că nu s-au spus foarte multe lucruri pe seama acestui subiect nu este întâmplător, întrucât actrița își dorește să rămână în amintirea tuturor drept o persoană sănătoasă, mereu cu zâmbetul pe buze. 

“Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, a dezvăluit un apropiat de-al actriței, potrivit cancan.

VEZI și: Actrița Natașa Raab, grave probleme de sănătate: Nu mai pot merge deloc. Vorbesc foarte greu

Florin Zamfirescu își face griji pentru actriță

Și Florin Zamfirescu își face griji pentru sănătate actriței, care era una destul de șubredă, ultima dată când acesta a avut posibilitatea să comunice cu ea. 

„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”, a  spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel