Natașa Raab, dramă de nedescris. O boală cumplită i-a ucis soțul și fratele: „Trăiesc un coșmar de doi ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Natașa Raab, foto Facebook
Descriere foto: Natașa Raab, foto Facebook

Natașa Raab, actrița cunoscută pentru rolul „Coana Chiva”, trăiește o dramă cumplită. Artista și-a pierdut recent fratele, răpus de aceeași boală care i-a ucis și soțul.

Îndrăgita actriță a avut parte de câteva lovituri dure din partea vieții. În urmă cu doi ani, suțul artistei s-a stins, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă. Aceeași boală i-a curmat viața și fratelui său, chiar la finalul anului trecut. 


În urmă cu doi ani, soțui actriței, renumitul medic Val Guţul, se stingea, răpus de cancer. Natașa Raab avut parte atunci de suferința vieții ei. 


În urmă cu o lună, artista a avut parte din nou de o lovitură cruntă. Pe 20 decembrie 2020, Natașa Raab și-a pierdut fratele în vârstă de 54 de ani, bolnav de cancer. 


 „A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut. Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani. Dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Natașa Raab pentru Playtech.


Vedeta încearcă acum să facă față pierderii dragului său frate, însă este slăbită și bolnavă, după moartea soțului. 

Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declanșat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate”, a spus actrița.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel