Actrița Natașa Raab, grave probleme de sănătate: Nu mai pot merge deloc. Vorbesc foarte greu

Data publicării:
Captură video Youtube/ Craita Coman
Descriere foto: Captură video Youtube/ Craita Coman

Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, motiv pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor.

Actrița Natașa Raab a devenit foarte cunoscută de publicul larg, în urma apariției în reclama de la iaurt, unde o întruchipează pe Coana Chiva. Chiar dacă arată extrem de bine la vârsta de 68 de ani și este mereu cu zâmbetul pe buze, în cadrul aparițiilor TV, actrița a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor. Acum doi ani, aceasta a fost diagnosticată cu boala Prakinson, fapt pentru care acum nu se mai poate deplasa și vorbește cu dificultate. 

”Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor ”Paște liniștit!” și vă mulțumesc din suflet că vă gândiți la mine.”, a declarat Natașa Raab, potrivit ego.ro

Ce spune femeia care o îngrijește pe actriță

Viki este doamna care are grijă de actriță, de când a fost diagnosticată cu această cumplită boală. Chiar dacă artista pare că și-a pierdut speranțele, Viki este puțin mai încrezătoare, văzând și eforturile pe care Natașa Raab le face zilnic. Mai mult, aceasta a luat-o pe actriță la Craiova, în casa ei de la țară.

”Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme.”, a pus Viki.

Natașa Raab a filmat anul trecut ultima reclamă

Și pentru că este atât de îndrăgită de public, echipa de producție nu a putut renunța la Coana Chiva și s-a dus tocmai în Craiova, pentru a filma o nouă reclamă la iaurt. Totuși, actriței nu i-a fost ușor și s-a chinuit destul de mult ca să ducă la final această misiune.

”A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: ”Prea bun, prea ca la țară!”, ca să iasă totul perfect.”, a mai dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel