„Nopțile sunt mai grele”. Monica Odagiu nu scapă de coșmaruri, după tragicul accident: „Mă ține pe linia de plutire..”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Odagiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Odagiu, Instagram

Monica Odagiu a dezvăluit cum se simte la câteva luni de când a fost implicată în accidentul tragic.

În urmă cu ceva timp, Monica Odagiu trecea prin adevărate clipe de coșmar. Actrița a fost protagonista unui accident mortal, în urma căruia un bărbat de aproximativ 30 de ani și-a pierdut viața. În ciuda încercărilor făcute atunci de actriță de a evita această întâmplare, din nefericire, acesta i-a căzut neașteptat în fața autoturismului, care se deplasa legal. Dacă atunci, vedeta a decis să se retragă pentru aproximativ o lună de zile din viața publică, dar și din actorie, pentru a putea trece peste uriașul șoc, de ceva vreme, aceasta și-a reluat activitatea și a urcat din nou pe scenă. Cu toate acestea, Monica Odagiu spune că trauma nu a dispărut complet, întrucât noaptea încă are coșmaruri cu tragica întâmplare. 

„În toată această perioadă, în afară de terapeut, trebuie să mulțumesc și pe această cale tuturor oamenilor care au fost alături de mine, oameni cărora nu am cum să le mulțumesc vreodată pentru felul în care au fost acolo și care m-au sfătuit să merg la terapie, pentru că eu nu credeam neapărat în terapie, dar mi-au spus că ar cam fi cazul și am simțit și eu asta.

În prezent merg în continuare, mă ține pe linia de plutire, sunt funcțională după cum puteți observa, nopțile sunt mai grele, dar sunt ok.

Reporter: În sensul că ai coșmaruri?

Monica Odagiu: Da", a declarat aceasta, potrivit playtech.

Citește și: Familia bărbatului accidentat mortal de Monica Odagiu, prima reacție: „Nu e cum vorbește lumea”. Ce se întâmplă cu cariera actriței

Cum și-a anunțat Monica Odagiu revenirea pe scenă

Vedeta avea să facă cunoștință cu probabil cel mai greu moment din viața sa în luna aprilie, astfel încât aceasta își anunța fanii că revine pe scenă la aproape o lună de la tragica întâmplare. Actrița și-a dorit să stea ceva timp în umbră pentru a se putea vindeca psihic și pentru a încerca, pe cât de mult poate, să uite de cele întâmplate. 

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrățișez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a scris Monica Odagiu, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Ana Morodan revine la TV. Când va fi văzută din nou pe micile ecrane. "Îți spun ce am vorbit cu producătorii"

Vedeta are agenda plină de evenimente

Se pare însă că urmează o perioadă foarte frumoasă pentru vedeta care are agenda plină de spectacole. În acest sens, Monica Odagiu își invită fanii la teatru, întrucât aceasta, dar și alți actori consacrați din țara noastră, vor susține spectacole în mai multe ore din România, în această vară. 

 "E și Monica Davidescu aici, nu știu exact pe unde, pentru că ea este sora mea în spectacolul "O noapte furtunoasă", pe care îl puteți vedea pe 5 iunie și pe 19 iunie la Teatrul Național. Și o să mai avem pe 28 iunie la Constanța cu o zi după ziua mea de naștere. Le-am zis că mi-aș dori să-mi serbez ziua pe scenă și s-a întâmplat asta. Nu s-a putut chiar pe 27, dar uitați că ne vedem la Constanța pe 28 iunie tot cu "O noapte furtunoasă". Am concert pe 27 iunie în București, și ne vedem din septembrie cu spectacolul "Te despart de nu te vezi", unde sunt alături de Paul Ipate și de Cosmin Seleși, ne vedem peste tot prin țară", a mai spus actrița, pentru prima sursă citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel