Încoronare contrară astrelor. Ce prezice un faimos astrolog despre încoronarea Regelui Charles: „Cere sânge și lacrimi”

Data publicării:

Pe 6 mai, poporul britanic va celebra a doua încoronare televizată din lume. Personajul principal va fi Regele Charles, fiul Reginei Elizabeta a II-a care a s-a stins din viață la finalul anului trecut. Încoronarea are parte de un buget generos, însă astrologul Reda Wigle „sugerează” o schimbare a datei pe ultima sută de metri.

 

 

În 8 septembrie 2022, o lume întreagă s-a oprit în loc când biroul de presă de la Palatul Buckingham a anunţat moartea Reginei Elisabeta a II-a. Planeta, de la un capăt la altul, a făcut o ultimă reverenţă suveranei care şi-a slujit ţara timp de şapte decenii.

Regele Charles al III-lea s-a obişnuit deja cu noul statut, cu noul său rol, pentru care s-a pregătit toată viaţa: va duce mai departe misiunea mamei sale şi îşi scrie propria pagină în istoria umanităţii.

 

Evenimentul încoronării Regelui Charles al III-lea, dar şi pregătirile şi semnificaţiile momentului istoric pentru englezi şi pentru întreaga lume vor fi reflectate de TVR începând de luni, 1 mai, când Ştirile TVR demarează proiectul „Charles al III-lea. Încoronarea”. Jurnalele şi emisiunile informative din următoarele zile vor vorbi despre implicaţiile politice, economice şi sociale ale evenimentului încoronării, cât şi despre importanţa Regatului Unit al Marii Britanii pe plan internaţional.

 

Pe 6 mai, Ziua Încoronării Regelui Charles al III-lea, Ştirile TVR realizează ediţii speciale care îmbină transmisiuni directe din locurile emblematice unde se desfăşoară ceremonia şi materiale filmate, alături invitaţi relevanţi, pentru a le explica telespectatorilor importanţa momentului istoric. Astfel, TVR 1 şi TVR INFO vor transmite în direct ceremonia încoronării Regelui Charles al III-lea sâmbătă, începând cu ora 12.30, în cadrul unei ediţii speciale moderate de Roxana Zamfirescu şi Bogdan Iancu. Ediţia specială va fi urmată, la TVR 1, de la 15.30, de premiera „Ora Regelui”, ce-l va avea pe Regele Charles al III-lea în prim plan.

„Toate acestea se întâmplă pe fondul unor fenomene astrologice foarte intense. Ne aflăm în plină desfășurare a retrogradărilor, cu Pluton și Mercur care în prezent se află în mers înapoi. Această retrogradare a lui Mercur în Taur poate contribui la un fel de întârziere la procesiuni, greșeli de exprimare sau eșec de conexiune cu oamenii” a relatat Reda Wigle pentru NYPost.

Retrogradările în astfel de momente sunt fenomente ce pot influența puternic acest tip de evenimente.

„Retrogradările nu sunt doar un moment pentru greșeli de comunicare, ci și un moment pentru a resimți durerile, vechile obiceiuri, ranchiunile, sentimentele pentru parteneri și alte „afaceri” neterminate care răscolesc sufletul. Sub aceste condiții și sub întărirea acestei retrogradări cred (și sper) că este posibilă o împăcare între frați, sau între tați și fii”, conform NYPost

 

„Este un moment pentru vindecarea inimilor și îndreptarea nedreptăților în jurul vostru, palidă, tristă și ciudată turmă de aristocrați.”

Aceste premoniții vin și pe fondul certurilor din interiorul Casei Regale britanice din cauza „rebeliunii” de care a dat dovadă Prințul Harry, renumitul astrolog îndemnând participanții să-și deschidă inimile către o conciliere a conflictelor.

 

Încoronarea are loc la o zi după o eclipsă de lună în Scorpion, semnul solar al regelui Charles!

„Soarele din Scorpion al lui Charles, împreună cu Mercur- planeta comunicării, nodul sud karmic și Chiron-ul rănit, toate se află în casa a patra a casei strămoșilor săi (King Charles). Ce înseamnă toate acestea? Omul nostru se îndreaptă spre o ușurare/eliberare epică în acest weekend, o exhalare proverbială și o concluzie de care avea nevoie de mult timp. Este tandru, este terifiant și cere sânge și lacrimi.”

VEZI ȘI: Regele Charles, obiceiul alimentar nesănătos. Ce greșeală uriașă face monarhul: „Îl vede ca pe un lux”

VEZI ȘI: „Charles al III-lea. Încoronarea” – ediţii speciale la TVR

VEZI ȘI: Cele mai compatibile cupluri regale, potrivit astrologiei. Cât de bine se potriveau Regele Charles și Prințesa Diana

VEZI ȘI: Preparatul special ales pentru încoronarea Regelui Charles. Casa Regală a dezvăluit întreaga rețetă

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel