Cum l-au influențat Hagi și Connect-R pe Dorian Popa. Care este semnificația versurilor "Hâtz, Johnule" /video

Data publicării:
Sursa: captură Youtube, Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursa: captură Youtube, Anamaria Prodan

Dorian Popa, cunoscutul artist și personalitate media, a dezvăluit într-o discuție recentă cu Anamaria Prodan detalii din culisele evoluției onomatopeei "hâtz" și a poreclei "Johnule".

"Tu știi mai bine și mă poți ajuta, căci mintea mea a fost mereu un haos din punctul acesta de vedere", începe Dorian, reflectând.

Artistul explică cum a devenit "hâtz" o parte din vocabularul său, fără să își dea seama inițial: "Când a fost România șmecheră? La Campionatul Mondial din '94? Așa. Eram mare microbist, eram vopsit pe față, pe tot corpul, un tricolor cu totul, cum s-ar spune, și era o vorbă pe care ai noștri părinți o spuneau: HATZ! I-a luat mingea! HATZ! A rămas în capul meu, n-am folosit-o, n-am știut ce se întâmplă cu ea. M-am trezit cu ea, pur și simplu, nu cred că au trecut mai mult de 7 ani, spunând, dar fără să vreau, nu hatz, ci hâtz, până când am observat încă 2-3 persoane în jurul meu care încep să repete, dar nu înțelegeam de ce. Era pur și simplu o interjecție amuzantă pentru lume". 

Continuând povestea, Dorian explică cum a decis să își transforme această expresie într-un brand personal: "Când am observat că acest «fenomen» amuzant se repetă, am zis că poate fi trademark-ul meu, poate fi vorba mea. Am plecat atunci cu maică-mea în Asia Express și am spus: orice faci, orice exclamație, trebuie să spui hâtz. M-am trezit, după Asia Express, care a fost un mare succes, că acest hâtz a prins o conotație de marketing". 

În plus, Dorian a dezvăluit și originea poreclei "Johnule": "Iar Johnule a venit așa: Avea Connect-R un spot la ZuTV, și spunea exact așa: Te pup, Relu, nu e TV, e ZuTV, Johnule. Johnule mai mult a venit ca o dorință de a înlocui boss, care începuse să devină obositor".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel