Anghel Damian rupe tăcerea despre despărțirea de Lia Bugnar: „Suntem maturi și înțelegem situația în întregime”

Data publicării:
Anghel Damian și Lia Bugnar, foto Facebook
Descriere foto: Anghel Damian și Lia Bugnar, foto Facebook

Anghel Damian și Lia Bugnar au fost împreună nouă ani. Cei doi s-au despărțit recent, iar regizorul a început o relație cu Theo Rose. 

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au despărțit recent, după nouă ani de relație.  Deși povestea lor de iubire a luat sfârșit, relația de prietenie continuă, mai ales că cei doi lucrează împreună la mai multe proiecte, inclusiv la noul serial Clanul, de la Pro TV, proiect în care este implicată și Theo Rose.


În ciuda zvonurilor care s-au iscat după ce s-a aflat de relația acestuia cu Theo Rose, Anghel Damian spune că între el și Lia Bugnar lucrurile sunt cât de poate de firești. 


„Pentru niște oameni maturi, care se admiră reciproc, este firesc să poți continua o relație profesională exact în termenii în care ea a fost dezvoltată. În general, în toate contextele de lucru există o separație foarte limpede între viața profesională și viața personală și atâta vreme cât noi suntem maturi și înțelegem situația în întregime, nu există niciun soi de problemă, a declarat Anghel Damian pentru Playtech-Impact.

Lia Bugnar rupe tăcerea, după „scandalul despărțirii” de Anghel Damian: „Ținând capu' cât se poate de sus. Și pot destul, că am 1,77”

Anghel Damian, discret când vine vorba de relația cu Theo Rose

„Vă mărturisesc că nu aș vrea să intru foarte mult în detalii despre viața noastră privată și o să ofer și o justificare. (…) E foarte greu să povestești ceva just despre intimitatea ta și lumea să înțeleagă exact ce vrei să spui (…) Chiar cred că situațiile de genul acesta nu pot fi descrise, pentru că trebuie să simți, să gândești ceea ce am simțit și am gândit ca să poți să înțelegi. Prefer această discreție, pentru că e important să trăim noi, nu să trăim prin gura lumii sau prin articole de presă. (...) Theo face un rol extraordinar (…) Este un artist complex, cu un talent desăvârșit, atât în muzică, cât și în actorie. Mă bucur că a reușit să-și descopere această latură și să urmeze un drum, care cred eu, va fi foarte lung și bine bătătorit și pe partea asta a actoriei. O apreciez ca un întreg, nu vreau să subliniez o calitate în detrimentul alteia. Este un om excepțional”, a explicat regizorul pentru sursa citată. 

Lia Bugnar, noi săgeți spre Theo Rose: „Nu are niciun fel de pregătire actoricească”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel