„Îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac”. Anca Țurcașiu vrea să-și refacă viața, la 52 de ani

Data publicării:
Anca Țurcașiu, captură video Youtube
Descriere foto: Anca Țurcașiu, captură video Youtube

Anca Țurcașiu a dezvăluit faptul că este deschisă pentru noi povești de dragoste.

Anca Țurcașiu rămâne, la vârsta de 52 de ani, una dintre cele mai râvnite femei din România. Partea bună este că vedeta este deschisă pentru noi povești de dragoste, întrucât au trecut deja trei ani de la separarea de medicul Cristian Georgescu. Actrița spune că s-a redescoperit mult mai bine pe sine după destrămarea acestui mariaj de 22 de ani și că acum a început să vadă viața cu alți ochi. 

„Cred că m-am reinventat ca să pot (n.r- după divorț) și să știi că aplic foarte mult, adică mă trezesc dimineața și îmi conștientizez primul gând, iar dacă e unul care m-ar încurca îl arunc așa undeva și mă așez pe marginea patului, zâmbesc. Încerc să mă bucur că mai primesc o zi în viața mea și că voi face din ea una memorabilă. Înainte doar munceam, eram un mare roboțel pe vremuri. Acum am început să mă regăsesc. Nu mă întorc în trecut eu niciodată. Viața noastră este, de fapt, suma alegerilor pe care le facem în ea. Putem să rămânem acolo unde poate nu ne este bine o viață, pentru ce o să spună lumea sau teama, frica, panica de necunoscut”, a povestit Anca Țurcașiu, în cardul emisiunii „La Măruță”, potrivit unica

Te poate interesa și: Anca Țurcașiu, devastată după cutremurul din Turcia: „Niște prieteni sunt acolo. Am fost atât de afectată”

A apelat la ajutor, pentru a trece peste divorț

Actrița a mărturisit în repetate rânduri faptul că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste perioada grea a divorțului, când a apelat la ajutorul mai multor persoane din jurul său. În cele din urmă, Anca Țurcașiu a găsit portița de „salvare” din această situație, motiv pentru care astăzi își trăiești din plin viața.


„Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă de timp. Am stat de vorbă cu foarte mulți înțelepți și toți mi-au spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. Cineva acolo sus cred că mă iubește, pentru că am fost un om bun toată viața. Știu sigur că cineva acolo sus are grijă de mine să am o viață minunată. Am avut și un părinte și un psiholog, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț”, i-a spus Anca Țurcașiu lui Cătălin Măruță.

Citește și: Anca Țurcașiu, fără machiaj, la 52 de ani. Cum arată vedeta complet naturală: „Adevărata eu”

Ce spune actrița despre o nouă căsătorie

Când vine vorba despre o nouă căsătorie, Anca Țutcașiu rămâne încă reținută la acest capitol. Artista spune însă că își dorește să intre într-o relație, pentru a simți din nou fluturi în stomac, semn că privește cu optimism către viitor. 

„De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva”, a afirmat Anca Țurcașiu.

Te-ar putea interes ași: Anca Țurcașiu, în război cu nutriționiștii: „Mă apucă nervii. Toată lumea ne învață ce să mâncăm”
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel