Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Nosfe. Soția artistului, îngenuncheată de durere

Data actualizării: | Data publicării:

Nosfe a fost înmormântat pe 18 octombrie.

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins fulgerător din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea trisă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat. Colegii de trupă, precum și alți artiști, cred că este vorba despre epuizare, întrucât îndrăgitul solist muncea extrem de mult. Acum, Nosfe a fost condus definitiv pe ultimul drum, de toți cei care l-au iubit, i-au ascultat muzica sau l-au cunoscut. Înmormântarea a avut loc pe 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni. Zeci de artiști, dar și fani, au venit să-i aducă lui Nosfe un ultim omagiu, printre care Ștefania și Speck, What's UP, Adda, Raluka sau Cabron. Fiica sa, în vârsta de 7 ani nu a fost prezentă la cea mai neagră zi din viața familiei sale.

''Aș fi vrut să vă îmbrățișez pe fiecare dintre voi, să vă mulțumesc, să vă simt dragostea pentru el, pentru noi.'', a scris Mădălina Crețan, soția artistului, pe rețelele de socializare, care a îngenuncheat de durere, pe timpul slujbei.

 

Mai mult, pe timpul slujbei, soția artistului a îngenuncheat în fața tabloului cu chipulu bărbatului pe care l-a iubit atât de mult, fiind copleșită de durere.

 

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți: „S-a aflat într-o situație dificilă”

Nosfe s-a simțit rău la ultimul concert susținut, dar nimeni nu bănuia ce avea să urmeze

Artistul abia ce susținuse un concert cu câteva ore înainte de vestea tragică. Se pare că acesta prezenta anumite semne însă  de pe atunci, când începuse să nu se simtă bine fizic. Mai mult, colegii săi de trupă spun că, la un moment dat, Nosfe a cerut chiar și o pauză și s-a dat jos de pe scenă, din cauza stării de rău pe care o avea. Celebrul rapper a suferit la câteva ore după concert un infarct, chiar în propria locuință.

„Toate semnele indică spre chestia asta. Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat', a declarat unul dintre membrii trupei, potrivit fanatik.ro.

„A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm.”, a adăugat alt artist.

Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

Epuizarea, unul dintre motivele care ar fi produs decesul

Nosfe era un artist extrem de muncitor, care-și petrecea ore în șir în studio. Așadar, epuizarea este văzută acum de către colegii de trupă ca fiind unul dintre motivele care ar fi produs decesul neașteptat al solistului. 

„Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea întruna, întruna. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații…”, a mai adăugat colegul de trupă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel