Ilinca Vandici reacționează, după ce s-a scris că Nicoleta Luciu ar divorța: „Într-o căsnicie e normal să apară și divergențe, certuri”

Data publicării:
Ilinca Vandici, Nicoleta Luciu, captură video Youtube, Kanal D/ Facebook
Descriere foto: Ilinca Vandici, Nicoleta Luciu, captură video Youtube, Kanal D/ Facebook

Ilinca Vandici și-a spus opinia cu privire la unul dintre subiectele momentului.

Au apărut recent în spațiul public mai multe zvonuri cu privire la căsnicia Nicoletei Luciu cu Zsolt Cergo, despre care se scria că ar ajunge la final. Cei doi numără în prezent aproximativ 12 ani de mariaj, iar bruneta s-a retras deja de o lungă perioadă de timp din lumina reflectoarelor pentru a se focusa exclusiv pe copii și pe familie, în general. Cu toate acestea, vestea că ea și partenerul de viață ar ajunge în prag de despărțire i-a pus pe foarte mulți pe jar, printre care și pe Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Cele două au dezbătut acest subiect actual în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D, acolo unde au ales să vorbească deschis despre situația Nicoletei Luciu. 

„După o căsnicie de 14 ani, a 16-a oară divorțează, am citit și eu. De ce scormonim ceva acolo unde nu există? Lăsați bieții oameni în pace, ce aveți cu ei?”, a reacționat Ilinca Vandici.

„Eu am citit o știre conform căreia ea pleacă din țară de tot. Și știi de ce se întâmplă asta? Pentru că ea nu mai iese deloc la televizor. Nu mai vorbește nimic.”, a completat Teo Trandafir.

„Dar de ce? Mie mi-e dor de Nicoleta Luciu, nu am văzut-o de multă vreme, nu mai știu mare lucru despre ea, știu că s-a mutat la Miercurea Ciuc, crește copiii, dar mi-e dor de ea, să o văd. Tu ai avut mulți ani de colaborare cu ea.”, mai spune Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină a răbufnit. Actrița s-a săturat de „vedetele” care au doar apariții perfecte în vacanțe: „Înnebunesc. Vă spun că e fake totul”

Ilinca Vandici și Teo Trandafir discută despre Nicoleta Luciu

În continuare, Ilinca s-a arătat a fi extrem de revoltată din cauza acestor zvonuri care atacă uneori anumite persoane publice, cea vizată acum fiind Nicoleta Luciu, față de care ea are o admirație aparte. Acest lucru a făcut-o pe Teo Trandafir să se întrebe dacă frumoasa prezentatoare este atât de indignată din cauza faptului că se regăsește pe ea în aceste știri, moment în care aceasta a confirmat.

„Într-adevăr, știi cum e, mai ales într-o căsnicie de atâția ani, e normal să apară și divergențe, certuri, neconcordanțe de diverse, e imposibil să fie doar lapte și miere.”, a continuat Ilinca Vandici.

„Eu am început să mă prind, tu de obicei când te regăsești într-o știre iei foc. Despre tine s-a scris vreodată ceva?”, a spus colega sa de platou.

„De multe ori s-au scris lucruri adevărate, pe multe nu le mai țin minte. Cea care m-a afectat cel mai tare era cea în care s-a spus că sunt crăcănată. Am făcut demonstrații până mi s-a făcut acru, dar tot degeaba.”, și-a amintit Ilinca Vandici.

Citește și: Mihaela Bilic pune la zid specialiștii care nu recomandă produsele lactate: „Păcatele lor să fie. Nici măcar nu vreau să-i bag în seamă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel