Ilinca Vandici, pusă la zid de Oana Mareș: Orice femeie care gândește așa e total nocivă

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Facebook

Ilinca Vandici a fost din nou criticată pentru declarațiile controversate, pe care le-a făcut în urmă cu ceva timp.

Ilinca Vandici a stârnit numeroase controverse, după ultimele declarații pe care le-a făcut, în legătură cu relația soțului ei. Mai multe persoane publice au pus-o la zid pe frumoasa prezentatoare, printre care și Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru. Aceasta nu a fost deranjată doar de aspectele legate de căsnicie, ci și de declarațiile făcute vis-a-vis de copil.

"Toate ca toate dar asta cu dusul copilului la femei pare desprinsă dintr-un film vechi și prost cu mafioți pârâți, ori cu acțiunea, undeva după revoluție, la Baia Grivița. Că nu cumpără parizer, e una. Că nu pune mâna pe căcuța să nu vomite, e încă una. Da' ce ai cu copilul de trebuie să-l duci de mână la femei. Îi arăți ca la zoo cum arată una?

În era în care au acces de la 10 ani la material de orice fel, trebuie să-l împingi tu? Da o carte nu-i dai și tu? Sau îl duci înainte să învețe să citească?Atât de grețos și de-a dreptul incestuos mi se pare să mergi cu tata de mânuță la femei plătite sau neplătite, ca și cum ai merge să iei vată pe băț și să te dai în roata mare, încât orice femeie care gândește că așa ceva este sănătos pentru viața sexuală a fiului său e total nocivă.", a scris Oana Mareș, pe contul său de Facebook. 

Care este declarația Ilincăi Vandici, ce a stârnit numeroase controverse

”Nu îl trimit la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor.

O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. (…) I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute”, este una dintre declarațiile făcute de Ilinca Vandici, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Ilinca Vandici, făcută praf de o fostă ispită de la Insula Iubirii după ce și-a ridicat în slăvi soțul: „Ca femeie ai eșuat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel