Ilinca Vandici, de urgență pe perfuzii: „M-a doborât imediat”. Ce a pățit prezentatoarea TV

Data publicării:

Ilinca Vandici se confruntă cu probleme de sănătate.

Ilinca Vandici și-a speriat fanii prin ultima sa postare, în care și-a fotografiat brațul, care era conectat la perfuzii. Aceasta a clarificat imediat situația, spunându-le urmăritorilor ei faptul că se confruntă cu o răceală care nu-i mai dă pace de ceva timp, iar oboseala și extenuarea se pare că i-au pus capac vedetei. În acest sens, pentru a se pune rapid pe picioare, pentru că astăzi era nașă de botez, Ilinca Vandici a fot nevoită să apeleze la ajutorul medicilor specialiști.

„Nu e ceva grav.. O răceală îmi tot dă târcoale, iar la pachet cu oboseala m-a doborât imediat. Mă simt mult mai bine astăzi. Încă mai am nasul înfundat și niște sinusuri ușor lovite. Astăzi suntem nași si nu aveam cum să lipsesc.”, le-a transmis Ilinca Vandici fanilor ei.

Ilinca Vandici, confesiuni despre primul milion de euro: „Am refuzat contracte de peste 100 000 de Euro”

Ilinca Vandici și-a găsit cu greu încrederea în sine

Chiar dacă acum se bucură de o comunitate impresionantă de fani, fiind una dintre cele mai râvnite femei din România, Ilinca Vandici spunea recent faptul că nu mereu era conștientă de aceste calități pe care le are. Vedeta avea probleme serioase cu încrederea în sine, iar pentru a se aprecia la adevărata valoare a fost nevoie de foarte multă muncă.

„Foarte mari probleme am avut cu încrederea în mine, nu m-am considerat niciodată frumoasă, nimeni nu mi-a cultivat acest sentiment de iubire personală, de punere în valoare a aspectului fizic și nu numai, din păcate.

Și atunci, cred că, până acum patru ani de zile, știam că sunt o tipă care arată bine sau care se îngrijește, dar nu eram conștientă de frumusețea mea sau valoarea mea.
De când am început să lucrez foarte mult cu mine, să înțeleg anumite lucruri foarte importante. Sunt conștientă și de asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară și dimineață în care mă rog.

Și îi sunt recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-a dat, inclusiv frumusețea.

Dar repet, aveam foarte mari probleme cu încrederea în sine și până nu am reușit să lucrez această parte, n-am fost conștientă. Până acum ceva vreme, dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul!”, a declarat Ilinca Vandici pentru CanCan

Ilinca Vandici, în lacrimi. Traumele din copilărie care o urmăresc și azi: „O durere mare, un gol imens”

 

Prezentatoarea concursului de stil și-a recăpătat încrederea în sine pe parcurs

Dacă în urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici nu avea încredere în propria ei persoană sau în aspectul ei fizic, se pare că treptat, aceasta a reușit să devină extrem de conștientă de calitățile cu care a fost înzestrată. Invitată recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, frumoasa prezentatoare și-a evidențiat toate atuurile care o deosebesc de restul femeilor.

„Denise Rifai: De ce te atacă femeile?

Ilinca Vandici: Pentru că nu pot avea ce am eu. Pentru că ce am eu e greu de obținut. Și atunci, e mai ușor să ataci, decât să te dai un pas în spate și să apreciezi. Pentru că cel mai ușor lucru în lumea asta e să mănânci oameni. Pentru că cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru sufletul tău este să nu-i mănânci, să-i înțelegi și să-i apreciezi.

Denise Rifai: Ce ai tu și e greu?

Ilinca Vandici: Tot, tot. Cariera mea, familia mea, corpul meu. Tot. Absolut tot. Crezi că mie îmi vine ușor să mă duc, o dată la două zile, la sală? Poate sunt obosită, poate nu am chef. Trag de mine și muncesc. Astfel am ajuns la forma la care sunt astăzi. Crezi că mie mi-e ușor să reușesc, în permanență, să creez un echilibru între cariera mea, între viața mea de familie, pentru că Zian are nevoi. Pe lângă nevoile lui, eu vreau să îi dau mai mult decât am primit eu.

"Asta m-a durut". Ilinca Vandici, amintiri dureroase din copilărie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel