Ilinca Vandici, în lacrimi. Traumele din copilărie care o urmăresc și azi: „O durere mare, un gol imens”

Data publicării:
Ilinca Vandici, captură video Kanal D
Descriere foto: Ilinca Vandici, captură video Kanal D

Ilinca Vandici a vorbit despre traumele din copilărie, despre pierderea tatălui ei și despre lupta cu depresia. 

Ilinca Vandici a fost invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre cele mai negre momente din viața ei. 

A intrat în televiziune în urmă cu 17 ani, fiind în prezent considerată una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din România. Numele său a ajuns să fie sinonim și cu “Bravo, ai stil!”, reality show-ul fenoment despre stil şi atitudine, care a generat o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioane de oameni.

Ilinca Vandici și-a construit pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii, a cochetat și cu actoria și este extrem de activă în mediul online, unde se află în permanentă legătură cu o comunitate uriașă de fani.

Vedeta are o familie superbă, este căsătorită cu omul de afaceri Andrei Neacșu, și au împreună un băiețel, Zian.

”Frumusețea deschide uși, dar nu le poate ține deschise niciodată”, răspunde Ilinca Vandici  la una dintre întrebările adresa de Denise Rifai în emisiune.

Ilinca Vandici: O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi, în momentul în care Denise Rifai a adus în discuție moartea tatălui prezentatoarei TV. La acel moment, prezentatoarea tv a apelat la ajutorul psihologilor pentru a face față pierderii, mai ales că părintele său s-a stins din viață în urma unei suferințe lungi, lucru care a marcat-o pe aceasta. 

Vedeta a vorbit și în trecut despre lipsurile din copilărie și despre traumele cu care a rămas, însă spune că nu își judecă părinții în niciun fel. 


„Nu l-am judecat niciodată (n.r pe tatăl ei), nu e dreptul meu să fac asta, însă este dreptul meu să semnalez anumite lucruri pe care le-am simțit. Nu consider că am greșit cu nimic în ceea ce am declarat, astea au fost lucrurile pe care le-am simțit și pe care le simt în continuare, dar pe care încerc să le repar. Cred că e greșit ca un copil să își judece părinții, cred că e greșit ca un părinte să își judece copiii, cred că fiecare avem libertatea dată de Dumnezeu să ne trăim viața exact așa cum ne dorim.
Nicio clipă, oricât de supărată aș fi fost, oricât de rănită, oricâtă durere aș fi simțit nu am susținut și nu voi susține niciodată că părinții mei nu m-au iubit sau că nu au făcut pentru mine, că nu și-au dat tot interesul ca nouă să ne fie bine, ba chiar am fost un copil foarte iubit, doar că iubit în felul lor.
Felul lor nu avea corespondent în felul meu. Îi iubesc, i-am iubit și îi vor iubi toată viața, le sunt recunoscătoare, nu vreau să se înțeleagă greșit. Am ajuns la maturitatea la care pot spune public: „Ați greșit, poate, cu niște lucruri. Eu am avut nevoie și de altceva, acel ceva pe care voi nu l-ați văzut, nu ați avut timp!”.
Traume, dorința de a găsi în parteneri această afecțiune pe care nu am avut-o din partea părinților, dorința de a fi în centrul atenției, de a fi văzută, de a fi apreciată de public, de a primi laude în permanență. O durere mare, un gol imens pe care am încercat să îl umplu așa cum am putut.”, a dezvăluit Ilinca Vandici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„În interiorul meu era un zbucium”

Ilinca Vandici a avut două momente în care s-a simțit pierdută și și-a găsit alinarea în cabinetul psihilogilor: pierderea tatălui și depresia în care a căzut după ce a născut. Vedeta spune că a continuat să meargă la terapie și că în prezent face câte două ședințe pe săptămână.


„Cred că e foarte important ca în momentul în care simți că treci prin niște lucruri și pe care poți să le împărășești altora și prin asta poți să îi ajuți măcar pe 2-3, un număr limitat de oameni, e absolut fabulos. Da, în secunda asta nu pot spune că sunt într-o stare de depresie, am depășit-o și mă bucur că am apelat la terapie, mă bucur că am putut să vorbesc deschis pentru că inclusiv asta reprezenta o rușine.

Mergi la psiholog? Păi ce, ești nebună? Mersul la terapeut, psiholog, omul care are încredere în tine și care te ajută să te dezvolți, să te cunoști, să te analizezi, este mai mult ca mersul la dentist. La dentist mergi o data pe lună, eu fac terapie de 2 ori pe săptămână. Nu mai vorbim despre depresie, acum sunt într-o analiză permanentă a mea, cu mine. A ceea ce eu reprezint, a lucrurilor care m-au durut, a rănilor pe care le am, din copilărie, din trecut, a golurilor care mi-au marcat viața și pe care nu am știut cum să le acopăr, a falsității pe care de multe ori o puneam ca un zid, pentru a fi protejată de tot ceea ce e în exterior pentru că în interiorul meu era un zbucium, o neîmplinire și o neliniște și o tristețe. E foarte important să găsim asta în noi”, a spus Ilinca Vandici, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel