"Asta m-a durut". Ilinca Vandici, amintiri dureroase din copilărie

Data publicării:
Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care avut-o cu părinții ei, în copilărie.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca Vandici și-a adus aminte de anii copilăriei, dar și de educația pe care a primit-o de la părinții ei. Vedeta susține faptul că a fost sprijinită întotdeauna de familie, indiferent de deciziile pe care le-a luat.

“Provin dintr-o familie foarte ok din toate punctele de vedere. Asta nu înseamnă că părinții mei au fost milionari. Tata era în politică, era primar, ne descurcam. Am fost un copil care niciodată n-a dus lipsă de nimic. În momentul în care m-am mutat la București, tot părinții mei au fost cei care m-au susținut , inclusiv din punct de vedere financiar, până în momentul în care mi-am luat un job“, a declarat Ilinca, în podcastul lui Damian Drăghici.

“Nu mi-au spus niciodată “te iubesc”

Deși vedeta declară faptul că nu i-a lipsit nimic material în copilărie, aceasta a dus lipsuri pe plan emoțional.

“Totul se datorează educației pe care am primit-o acasă, o educație destul de hitleristă. N-am avut suficientă susținere morală, n-am simțit suficientă iubire. Nu mi-au spus niciodată “te iubesc” și asta m-a durut. Nu mi-au spus-o că nu au vrut, nu mi-au spus-o că n-au știut “, a continuat prezentatoarea TV.

Deși prezentatoarea “Bravo, ai stil” susține faptul că tatăl ei nu i-a acordat șanse în cariera pe care voia să o urmeze de mică, acesta a susținut-o indiferent de situație.

“Eu nu mi-am trăit nici copilărie, nici adolescență. Ăsta e un sacrificiu uriaș. Acum sunt în punctul în care vindec tot ce s-a întâmplat acolo . Am pleca acasă de lângă părinți, aveam 17 ani jumate, dar tata a fost acolo, m-a susținut, mi-a zis “Orice vrei tu, eu sunt acolo , te susțin”, a mai declarat vedeta.

“La 14 ani am avut televizor pentru prima dată”

“Din momentul ăla am spus că eu îmi doresc să fiu actriță. Asta cu actoria mi-a plăcut, am simțit ceva acolo. Lumina aia a reflectoarelor și doi, că poți avea o altă viață decât de fapt o ai, pentru că eu simțeam neajunsurile și îmi doream să am o altă viață. Tata mă certa întotdeauna și țin minte că pe furiș mă băgam în pat și mă uitam și țineam telecomanda foarte aproape și când auzeam că se mișca ceva prin casă, pac stingeam televizorul, mă făceam că dorm”, a continuat aceasta.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel