Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica: „Eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii”

Data publicării:

Ilinca Vandici rupe tăcerea și spune care a fost motivul despărțirii de Ciprian Marica.

La 10 ani distanță de la despărțirea de celebrul fotbalist, Ilinca Vandici dezvăluie problemele pe care le aveau în relație și modul în care acesta s-a purtat cu ea.

În 2011, prezentatoarea TV îl acuza pe Ciprian Marica de infidelitate. S-au despărțit cu scandal iar subiectul a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. S-a speculat atunci că Bianca Drăgușanu ar fi fost femeia care ar fi intervenit în relația lor, însă lucrurile nu au fost deloc așa, spune Ilinca Vandici, care a decis să spună adevărul despre relația cu fostul fotbalist.


Motivul separării ar fi faptul că cei doi vedeau lucrurile diferit și își doreau lucruri diferite. Aceste diferențe ar fi creat o ruptură iremediabilă între cei doi. 

“În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, la Kanal D.

 

Infidelitățile lui Marica

Invitată la podcastul găzduit de Radu Țibulcă, Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a spus exact ce s-a întâmplat între ea și fostul fotbalist. Aceasta a mărturisit că a fost înșelată de către Ciprian Marica.

”Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…) Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, mărturisea Ilinca Vandici în urmă cu ceva vreme.

Întrebată despre motivul certurilor, vedeta a răspuns extrem de sincer: „Infidelitatea lui”.

 „Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a spus ea.

Ilinca Vandici a mai făcut o dezvăluire șocantă. Prezentatoare Tv a mărturisit că Ciprian Marica a încercat să o agățe pe Adelina Pestrițu, însă aceasta nu i-a răspuns la mesaje. Și asta nu a fost singura cu care Ciprian Marica a încercat să aibă o aventură. Și Bianca Drăgușanu a primit avansuri din partea fostului iubit al Ilincăi Vandici.

„Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a încercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”, a mai spus Ilinca Vandici.

 

 

Ilinca Vandici, adevărul despre

presupusul divorț de soțul ei:


Și-a găsit imediat marea iubire


La puțin timp de la despărțirea de Marica, Ilinca Vandici îl întâlnea pe Andrei Neacșu, bărbatul care avea să devină tatăl copilului său dar și cel care i-a jurat iubire eternă în fața Lui Dumnezeu. Cei doi au acum un băiețel în vârstă de 4 ani, iar vedeta afirmă că este extrem de fericită.

 

”Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă. Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări. El mi-a spus din prima: vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei. După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție”, a mai spus Ilinca Vandici pentru Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel