Ilinca Vandici, adevărul despre presupusul divorț de soțul ei: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Data publicării:
Ilinca Vandici, sursa instagram
Descriere foto: Ilinca Vandici, sursa instagram

Ilinca Vandici a rupt tăcerea în urma zvonurilor apărute legate de divorțul său. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează unul dintre mai apreciate cupluri din țara noastră. Prezentatoarea de televiziune se poate declara o femeie împlinită, are o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă. De asemenea, cei doi soți au împreună un băiețel, care le face viața mult mai frumoasă de când a apărut pe lume.

În cel mai recent videoclip de pe YouTube, Ilinca a vorbit despre topul căutărilor de pe Google despre ea. A treia dintre acestea a fost „Ilinca Vandici divorț”, iar prezentatoarea TV a dezvoltat fără să ezite subiectul. Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei se iubesc foarte mult și duc o viață de familie frumoasă și liniștită și că nu se pune problema de vreun divorț.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită.
Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil.

În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: «Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!». Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: «Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!». (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Ilinca Vandici, despre prima întâlnire cu soțul ei. Unde a dus-o acesta: "Acolo mi-a spus că eu voi fi soția lui și mama copilului lui"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel