Ilie Năstase a reacționat, după acuzațiile aduse de fiica sa: ”A făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult?”

Data publicării:
Chrlotte și Ilie Năstase, facebook/colaj foto
Descriere foto: Chrlotte și Ilie Năstase, facebook/colaj foto

Ilie Năstase răspunde acuzațiilor aduse de fiica sa.

Ilie Năstase s-a decis să reacționeze public, după seria de acuzații controversate pe care fiica sa, Charlotte Năstase, i le-a adus. Aceasta a spus mai multe lucruri grave, printre care faptul că tatăl său nu a vrut să o ajute nici măcar cu banii de chirie pe care îi are de achitat în America, ba chiar că a încecat să o influențeze să se sinucidă. Fostul jucător de tenis spune că aceasta minte foarte mult, iar, în realitate, banii pe care i-a plătit pentru educația ei au fost de ordinul sutelor de mii de euro.

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun... Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America... Ea stă în America, eu stau la București... Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!.'', a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, la Antena Stars.

Ce acuzații i-a adus Charlotte Năstase tatălui ei

Charlotte Năstase, în vârsta de 32 de ani, este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din mariajul cu actrița Alexandra King. Aceasta a povestit faptul că are o relație foarte prostă cu tatăl său în prezent și că acesta ar fi uitat de existența ei. 

„Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase pentru click.ro

 

”A venit să-mi spună să mă sinucid”

Ioana Năstase rupe tăcerea despre divorțul de Ilie Năstase: "Știți ce s-a întâmplat acum un an. Am obosit să..."

„Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit.

Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!”, a mai spus ea pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Dani Oțil a răbufnit, după ce el și Gabriela Prisăcariu au fost criticați de fani: ”Comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel