Ioana Năstase rupe tăcerea despre divorțul de Ilie Năstase: "Știți ce s-a întâmplat acum un an. Am obosit să..."

Data publicării:
Sursa foto: Ioana și Ilie Năstase, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ioana și Ilie Năstase, facebook

Ioana Năstase a spus adevărul despre divorțul de Ilie Năstase, în urma speculațiilor apărute.

Ioana Năstase a decis să facă lumină în ceea ce privește zvonul că divorțează de Ilie Năstase. Vedeta a răbufnit, chiar de ziua soțului ei, în timpul conferințe de presă. Atunci, un bărbat a declarat că este fiul tenismenului, iar acel episod i-a dus pe mulți cu gândul la divorț.

Ioana Năstase rupe tăcerea despre divorțul de Ilie Năstase

Ioana Năstase a negat zvonurile legate de divorț și a mărturisit că are unele reacții necontrolate din cauza faptului că își dorește să-l protejeze pe Ilie Năstase de toate răutățile din jur.

Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. un divorț iese din calcul). Nu a fost vorba de niciun divorț', a declarat Ioana Năstase pentru ego.ro.

Ioana Năstase susține că vrea să-l țină pe soțul său la distanță de oamenii care vor să profite de el și care îi vor răul.

”Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea:

Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!'. De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui', a mai spus Ioana Năstase.

Ioana Năstase: „Ilie Năstase are copiii lui și nu mai are nevoie de alții”

„El are copiii lui și nu mai e nevoie de alții, așa consider eu, mai ales dacă apar așa, peste noapte. Și eu aș vrea să fiu fiica nu știu cui. El are o familie și sper să înțeleagă acest lucru, să selecteze oamenii.

Nu știu dacă el a înțeles că eu simt întotdeauna. Datorită credinței și datorită faptului că am trăit frumos și curat, chiar simt oamenii. Altfel nu aș interveni. Eu stau în banca mea', mai spune Ioana Nastase.

Citește și: Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, prima reacție după declarațiile făcute de Ioana Simion: „Tu te-ai măritat cu el”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel