Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie primește de la statul român, după o carieră strălucită în tenis. Cum se descurcă fostul sportiv cu banii

Data actualizării: | Data publicării:
Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase, sursa foto Facebook

Ce pensie primește Ilie Năstase în fiecare lună și cum reușește să se descurce cu acei bani?

Ilie Năstase și Ioana Simion au mai dat o șansă iubirii, chiar dacă în ultima perioadă relația lor a fost umbrită de multe despărțiri și împăcări. Fostul tenismen i-a făcut și un cadou special iubitei sale chiar la început de an, o vacanță de lux în Dubai, alături de prietenele ei. Chiar dacă s-a luptat și cu probleme de sănătate în ultima perioadă, Ilie Năstase se simte mult mai bine.


Fostul tenismen a dezvălui ce pensie primește de la statul român după o carieră strălucită în tenis. Acesta încasează lunar suma de 1440 lei, dar nu se plânge din punct de vedere financiar. Acesta a știut cum să își investească banii strânși o viață, iar acum poate spune că nu duce lipsă de nimic. 


„I-am făcut cadou o vacanță în Dubai, fără mine, cu prietenele. Sper când se întoarce să se întoarcă singură, nu cu un șeic mai bogat (n.r. cadou de ziua de nume) Mă simt bine după boala pe care am avut-o, mi-a fost teamă că nu știam cum reacționează la un corp de 75 de ani. Mi-am pierdut controlul corpului, am căzut pe jos, dar mulțumesc celor care s-au ocupat de mine. 

 

Ce nu are voie să facă Radu Vâlcan după ora 16. Adela Popescu a impus o nouă regulă în familie


Pensia mea e 1440 lei. Eu mă simt bine sănătos, ce naiba, restul am. Să nu mă mai supere cum m-a supărat anul trecut (n.r. dorință legată de Ioana pentru noul an)”, a declarat Ilie Năstase, potrivit spynews.ro


Ioana și Ilie Năstase își doresc tare mult să devină părinții unei fetițe anul acesta sau anul viitor. Bruneta spune că este cea mai mare dorință a ei, care speră din tot sufletul să se împlinească. 

 

Daniel Onoriu, în stare critică după ce a fost detubat: „Nu am vești bune. Am clacat pur și simplu”


„Sănătate, liniște și pace sufletească. (n.r. vrea de la noul an) Acel vis mi se va îndeplini, că e anul ăsta sau anul viitor, tot ce mi-am dorit în viața mea vreau să duc la bun sfârșit, că e acum, mâine, poimâine, va fi (n.r. că vrea o fetiță)”, a mărturisit Ioana Simion.

 

Cristina Cioran a ajuns din nou cu fetița ei la spital. Ce diagnostic i-au dat medicii și cum se simte micuța Ema



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel