Ce nu are voie să facă Radu Vâlcan după ora 16. Adela Popescu a impus o nouă regulă în familie

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Împreună au trei copii minunați, dar în familia lor există reguli foarte bine stabilite. Ce a decis Adela pentru noul an?

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt foarte implicați în creșterea celor trei băieți pe care îi au împreună, chiar dacă se preocupă în aceeași măsură și de planurile lor profesionale. Cei doi își împart foarte bine sarcinile pentru a se descurca cu toate responsabilitățile. Adela Popescu s-a întors pe platourile de filmare la doar o lună de la naștere și a făcut față cu brio. 


Chiar dacă Radu Vâlcan a fost plecat o perioadă bună de timp în Thailanda pentri filmările unei emisiuni TV, prezentatoarea TV a reușit să facă față eroic și carierei și rolului de mămică. 


Adela Popescu a decis ca odată cu intratea în noul an să aplice o nouă regulă atât pentru ea, cât și pentru soțul ei. Aceasta a decis ca după ora 16.00 să renunțe la telefonul mobil pentru următoarele două ore. 


"Scumpeteo, vorbeste acum cat mai poti! Sa stiti ca eu si @raduvalcan am luat o decizie importanta. Speram sa reusim. Incepand de astazi, dupa 16:00, adica din momentul in care ajung copiii acasa, doua ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanta de noi. Vrem ca macar DOUA ORE dintr-o zi atentia noastra TOATA sa fie indreptata unii catre altii. Mai era ceva pe lista pentru anul asta, dar zic sa o luam incet.Voi ce “ajustari” v-ati propus?", a spus Adela Popescu pe rețelele de socializare.


Adela Popescu a făcut acest demers pentru a putea petrece timp de calitate cu copiii. Vedeta este de părere că timpul petrecut cu cei mici nu trebuie să fie mult, ci de calitate. 


"Cu cat petreci mai mult timp cu copiii cu atat ai mai multe sanse sa nu te tii de promisiune, sa ii certi, sa ii dezamagesti.


Cu cat petreci mai mult timp cu copiii cu atat iti permiti sa nu fii atenta la ei, conectata.


Cu cat petreci mai mult timp cu copiii cu atat simti ca poti lasa pe maine ce poti face azi.


Si toate "scaparile" iti par justificate pentru ca tu ai voie, ca tu petreci mult timp cu copiii tai si asta e suficient.


Morala? Habar n-am care e.


Probabil "mai bine putin si bun decat mult si prost "????", a scris vedeta pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel