Cristina Cioran a ajuns din nou cu fetița ei la spital. Ce diagnostic i-au dat medicii și cum se simte micuța Ema

Cristina Cioran, foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, foto Facebook

Cristina Cioran a ajuns de urgență la spital cu fiica ei, după ce de Crăciun cele două au fost infectate cu COVID-19. 

Problemele parcă nu se mai termină pentru Cristina Cioran și fiica ei, Ema. Cea mică a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce mama ei a observat că nu mai poate respira. 


Cristina Cioran și fiica ei au fost diagnosticate cu COVID-19 chiar de Crăciun. Actrița spera că în sfârșit totul merge spre bine cu fiica ei, dar au ajuns de urgență la spital zilele trecute. Medicii i-au spus că este vorba despre o bronșită, iar în momentul acesta Ema se află departe de orice pericol. 


Cristina Cioran spune că fiica ei, născută prematur, recuperează și devine din ce în ce mai puternică și mai voinică. 


”Pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital. Pac fă iar bagajul de internare…avea o bronșiolită, s-ar părea. Din fericire, acum e bine! Ema va face peste o săptămână șase luni. E zdrahoaică. Recuperează”, a spus vedeta într-o emisiune TV.


Cristina Cioran și fiica ei au petrecut Crăciunul în spital. 

Fiica ei, născută prematur, a avut nevoie de spitalizare, astfel că actrița a petrecut sărbătorile în spital.  


"Efectiv am crezut că am stat cu portiera deschisă și de asta a început să tușească. A doua zi de Crăciun, pe la vreo 17:00, a început să respire greu. La o vârstă așa mică, eu cred că e bine să mergi direct la spital. Să nu stai, pentru că se poate agrava. Toata viața mea toate incidentele s-au întâmplat în weekend sau de sărbători. Am ajuns la spital în Constanța, i s-a făcut test de Covid-19, a ieșit pozitivă. Am stat veo 3 ore într-o cămăruță până s-au aliniat planetele. Medicul care a consultat-o a zis că nu e de plecat la București. Am plecat cu o Salvare la Medgidia la spital Covid. Eram singurele paciente de acolo. Doctorița Crăciun de Crăciun a luat-o pe fetiță. Și eu am luat Covid-19, deși inițial mi-a ieșit negativ testul, apoi pozitiv. (...)Pe 29 ne-am externat și am rămas în izolare. Revelionul l-am făcut în izolare noi două, pentru că tatăl fetiței era negativ”, a declarat Cristina Cioran, invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV

 

Citește și: Ce nu are voie să facă Radu Vâlcan după ora 16. Adela Popescu a impus o nouă regulă în familieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 11 ian 2022, 11:28 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience