„Îl iubesc”. Denise Rifai, dezvăluiri inedite. Cu cine vrea să se căsătorească: „Este iubitul vieții mele”

Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a făcut mai multe dezvăluiri inedite din viața personală.

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare  TV de la noi din țară. Chiar dacă toată lumea o cunoaște pe aceasta de pe micile ecrane, foarte puțini oameni știu aspecte din viața ei personală. Ajunsă la vârsta de 37 de ani, frumoasa vedetă nu are o relație sau, cel puțin, nu vorbește despre asta niciodată. Totuși, dacă vine vorba despre bărbatul perfect, Denise Rifai și-a proiectat deja în minte numele unei personalități, cu care spune că ar putea ajunge oricând în fața altarului. 

“Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Îl iubesc. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. El era mereu pe panouri și nu știam cine este, dar ziceam că uite, ăsta e genul meu.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene.

Când vine însă de părinții partenerului de viață, îndrăgita prezentatoare spune că nu și-a proiectat în minte imaginea acestora.

„Când eram mică, îi auzeam pe toți în jur cum zic mama soacră și tata socru. Eu ziceam: o mamă am și un tată am, atât. Eu mă gândeam că o să fie doar el, atât, să nu avem stresul ăsta.  Nu o vizualizez pe mama soacră deloc, dar dacă ar fi, ar fi o tipă fină.”, a mai dezvăluit Denise Rifai. 

Denise Rifai, mărturisire neașteptată despre Klaus Iohannis: „A refuzat. Este cazul ca președintele...”

 

Denise Rifai își dorea patru copii

Chiar dacă până la vârsta de 37 de ani nu a devenit încă mamă, în copilărie, Denise Rifai își imagina altfel cursul vieții. Celebra prezentatoare de la Kanal D se visa a fi mamă a patru copii, pe care să-i îngrijească alături de unicul său partener de viață.

„Eu am învățat că viața trăită diferă foarte mult de viața imaginată. Eu mă gândeam că o să am trei băieți și o fată. Să cresc trei bărbați și să am doar un bărbat în viața mea, unul singur. Eu cred că dragostea e eternă, așa sunt eu. Viața trăită, s-a așternut diferit. A trebuit să trăiesc foarte mult, pentru a cunoaște tipologii diferite, ca să mă echilibrez. Nu știu dacă voi face vreodată patru copii sau nici măcar unul. Eu sunt foarte relaxată și împlinită cu tot ce sunt eu. Dacă Dumnezeu va dori să am copii, o să am, dacă va dori să înfiez, o să înfiez, dacă va dori ca eu să am doar grijă de copiii prietenului meu, o s-o fac cu drag. Eu m-am lăsat vieții, mă deranjează oamenii care vor neapărat niște lucruri. Nu toți trebuie să avem copii.”, a mai spus aceasta.

Denise Rifai, momentul adevărului. Este sau nu într-o relație cu Dan Bittman: „E un bărbat minunat și...”

 

Prezentatoarea nu crede în divorț

Denise Rifai nu a încheiat seria dezvăluirilor aici. Aceasta și-a proiectat și rochiile de mireasă, ba chiar și cununia civilă. În final, îndrăgita prezentatoare spune că va face acest pas atât de important doar cu alesul inimii sale, întrucât nu și-ar dori niciodată să divorțeze.

„Eu iubesc marea. Mi-aș dori ca toată viața să văd în ochii unui bărbat marea. Mereu am avut bărbați clasici, bruneți, în idealul meu este un bărbat cu ochii deschiși la culoare. 

Eu la nuntă doresc să schimb mai multe ținute, 3 rochii minimum. Cununia civilă ar putea să fie forte simplă, eu cu el, atât. Eu cred foarte mult în căsătorie, dar trebuie făcută doar atunci când întâlnești acel bărbat care să-mi fie mie partener. Dragoste eternă, eu nu aș vrea să divorțez. Așa că o să fac asta când o simt că e acel partener.”, a mai dezvăluit prezentatoarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel