Denise Rifai, mărturisire neașteptată despre Klaus Iohannis: „A refuzat. Este cazul ca președintele...”

Data publicării:
Klaus Iohannis, Denise Rifai/ captură video Youtube
Descriere foto: Klaus Iohannis, Denise Rifai/ captură video Youtube

Denise Rifai a dezvăluit faptul că președintele țării i-a refuzat invitația de a participa la emisiunea de pe Kanal D, pe care aceasta o prezintă. 

Denise Rifai a fost invitată în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene, unde a dezvăluit extrem de multe lucruri despre viața sa personală, dar și din viața profesională. Printre cele mai interesante lucruri despre care îndrăgita prezentatoare a ales să vorbească este și faptul că președintele Klaus Iohannis i-a refuzat dorința de a i se alătura în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. În realitate însă, vedeta de la Kanal D susține că invitația poate nu a ajuns niciodată la șeful statului, însă consideră faptul că este important ca Președintele să accepte interviuri, pentru a fi cunoscut mai bine de oamenii care-l votează și-l susțin deja de două mandate. 

„Pe președintele Iohannis, pentru că a refuzat. Nu știu dacă a ajuns invitația mea la el. În statul român sunt nenumărate straturi. Nu știu dacă la președintele Iohannis a ajuns vreodată invitația mea, noi l-am votat. Este președintele românilor. Vrem să-l cunoaștem, este o emisiune portret, dar nu tratăm doar subiecte din viața personală, ci și politice, realizăm emisiunea și în cheie administrativă. Trebuie să-l cunoaștem. Se vor împlini 10 ani de când este președinte. Este cazul ca președintele Iohannis să iasă la interviuri. Întotdeauna voi fi interesată de el, pentru că a avut cheile și secretele statului român 10 ani și e votat de 6 milioane de români în primul mandat și reconfirmat.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii. 

Denise Rifai, adevărul despre relația cu Dan Bittman: „Ar putea fi el bărbatul acela”

 

Cum își proiecta Denise Rifai familia, în copilărie

După cum spuneam anterior, celebra prezentatoare a dezvăluit și mai multe detalii din viața personală. Recent, Denise Rifai declara public faptul că regretă că nu are niciun copil până la vârsta de 37 de ani. Acest lucru se întâmplă în contextul în care prezentatoarea se vizualiza în copilărie cu o familie completă. Bruneta își dorea să aibă 4 copii, dintre care 3 să fie băieți.

„Eu am învățat că viața trăită diferă foarte mult de viața imaginată. Eu mă gândeam că o să am trei băieți și o fată. Să cresc trei bărbați și să am doar un bărbat în viața mea, unul singur. Eu cred că dragostea e eternă, așa sunt eu. Viața trăită, s-a așternut diferit. A trebuit să trăiesc foarte mult, pentru a cunoaște tipologii diferite, ca să mă echilibrez. Nu știu dacă voi face vreodată patru copii sau nici măcar unul. Eu sunt foarte relaxată și împlinită cu tot ce sunt eu. Dacă Dumnezeu va dori să am copii, o să am, dacă va dori să înfiez, o să înfiez, dacă va dori ca eu să am doar grijă de copiii prietenului meu, o s-o fac cu drag. Eu m-am lăsat vieții, mă deranjează oamenii care vor neapărat niște lucruri. Nu toți trebuie să avem copii.”, a mai spus aceasta.

Denise Rifai, decolteu amețitor. Cum a apărut prezentatoarea TV la un eveniment monden: „Pentru prima dată model”

 

Denise Rifai nu vrea să divorțeze niciodată

O altă dezvăluire făcută de prezentatoare a fost aceea că nu se vede niciodată implicată într-un divorț. Aceasta spune că nu se va grăbi niciodată să ajungă în fața altarului, ci va face acest pas important doar cu acel bărbat care pe care-l crede a fi ultima ei iubire.

„Eu iubesc marea. Mi-aș dori ca toată viața să văd în ochii unui bărbat marea. Mereu am avut bărbați clasici, bruneți, în idealul meu este un bărbat cu ochii deschiși la culoare. 

Eu la nuntă doresc să schimb mai multe ținute, 3 rochii minimum. Cununia civilă ar putea să fie forte simplă, eu cu el, atât. Eu cred foarte mult în căsătorie, dar trebuie făcută doar atunci când întâlnești acel bărbat care să-mi fie mie partener. Dragoste eternă, eu nu aș vrea să divorțez. Așa că o să fac asta când o simt că e acel partener.”, a mai dezvăluit prezentatoarea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel