Denise Rifai, momentul adevărului. Este sau nu într-o relație cu Dan Bittman: „E un bărbat minunat și...”

Data publicării:

Denise Rifai a dezvăluit mai multe detalii personale, în cadrul unei emisiuni online. 

Denise Rifai și Dan Bittman au fost pentru foarte mult timp subiectul principal de discuție al primelor pagini, în mediul online speculându-se faptul că între cei di ar fi vorba despre o idilă. Totul a pornit din momentul în care solistul a fost invitat în cadrul emisiunii realizate de brunetă pe Kanal D, când i-a oferit în dar un inel. De aici au fost mai multe apariții împreună și mai multe cuvinte frumoase pe care și le atribuiau unul altuia. Pentru a pune capăt speculațiilor, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” s-a hotărât să vorbească despre acest subiect atât de dezbătut în presă. Chiar dacă nu confirmă o posibilă relație, vedeta s-a arătat a fi extrem de recunoscătoare datorită faptului că Dan Bittman ocupă un loc special în viața ei. 

„Să lămurim lucrurile. Este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu energie masculină. Mereu îi spun: „Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul”.. cu inelul lui. E un bărbat minunat și o să-ți spun că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene.

VEZI și: Iulia Albu o face praf pe Denise Rifai: „Ar trebui să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă”

 

Cum își proiecta Denise Rifai familia, în copilărie

Recent, Denise Rifai declara public faptul că regretă că nu are niciun copil până la vârsta de 37 de ani. Acest lucru se întâmplă în contextul în care prezentatoarea se vizualiza în copilărie cu o familie completă. Bruneta își dorea să aibă 4 copii, dintre care 3 să fie băieți.

„Eu am învățat că viața trăită diferă foarte mult de viața imaginată. Eu mă gândeam că o să am trei băieți și o fată. Să cresc trei bărbați și să am doar un bărbat în viața mea, unul singur. Eu cred că dragostea e eternă, așa sunt eu. Viața trăită, s-a așternut diferit. A trebuit să trăiesc foarte mult, pentru a cunoaște tipologii diferite, ca să mă echilibrez. Nu știu dacă voi face vreodată patru copii sau nici măcar unul. Eu sunt foarte relaxată și împlinită cu tot ce sunt eu. Dacă Dumnezeu va dori să am copii, o să am, dacă va dori să înfiez, o să înfiez, dacă va dori ca eu să am doar grijă de copiii prietenului meu, o s-o fac cu drag. Eu m-am lăsat vieții, mă deranjează oamenii care vor neapărat niște lucruri. Nu toți trebuie să avem copii.”, a mai spus aceasta.

Denise Rifai, decolteu amețitor. Cum a apărut prezentatoarea TV la un eveniment monden: „Pentru prima dată model”

 

Denise Rifai nu vrea să divorțeze niciodată

O altă dezvăluire făcută de prezentatoare a fost aceea că nu se vede niciodată implicată într-un divorț. Aceasta spune că nu se va grăbi niciodată să ajungă în fața altarului, ci va face acest pas important doar cu acel bărbat care pe care-l crede a fi ultima ei iubire.

„Eu iubesc marea. Mi-aș dori ca toată viața să văd în ochii unui bărbat marea. Mereu am avut bărbați clasici, bruneți, în idealul meu este un bărbat cu ochii deschiși la culoare. 

Eu la nuntă doresc să schimb mai multe ținute, 3 rochii minimum. Cununia civilă ar putea să fie forte simplă, eu cu el, atât. Eu cred foarte mult în căsătorie, dar trebuie făcută doar atunci când întâlnești acel bărbat care să-mi fie mie partener. Dragoste eternă, eu nu aș vrea să divorțez. Așa că o să fac asta când o simt că e acel partener.”, a mai dezvăluit prezentatoarea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel