Cât de dureroasă este epilarea definitivă. Andreea Tudorache: „Foarte mult contează acest lucru, e vital” / VIDEO 

Data publicării:
Sursă foto: Freepik/user1301303
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Freepik/user1301303

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, a fost invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, unde a dezvăluit cât de dureros este un tratament de epilare definitivă.

Părul în exces a reprezentat mereu un complex pentru femei și chiar și pentru bărbați. Din acest motiv, femeile au căutat mereu soluții pentru a reduce creșterea părului nedorit de pe corp. Cremele depilatoare, epilatoarele sau benzile depilatoare oferă însă  rezultate temporare și părul continuă să crească rapid, ceea ce duce la repetarea frecventă a procedurilor.

Datorită epilării definitive, acest proces devine o amintire. Tehnologiile moderne permit eliminarea părului nedorit pe o perioadă lungă de timp, oferind o piele netedă și catifelată. Cu toate acestea, multe femei se tem de durerea asociată procedurii. Ei bine, Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, ne-a spus cât de dureroasă este epilarea definitivă.

Cât de dureroasă este epilarea definitivă

Epilarea definitivă a devenit o soluție către care tot mai multe persoane se îndreaptă pentru a scăpa de părul nedorit și pentru a se bucura de o piele netedă și catifelată. Cu aparatura potrivită și un specialist experimentat, procedura poate fi chiar o experiență plăcută și relaxantă, spune Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare.

„Depinde ce înseamnă disconfort pentru o persoană și ce tehnologie folosește. Asta nu știe lumea în general. Când a apărat epilarea IPL toată lumea a suferit. Aceea nu era epilare definitivă ca acum.

Acum tehnologia a avansat foarte mult și în acel manipul pe care specialiștii îl trec pe pielea unei persoane ar trebui să aibă un cristal safir care să răcească la 3 grade, între 3 și 5 grade. Înainte de a simți laserul, acea pișcătură, se îngheață zona. Înainte se punea gheață și după urma manipulul. 

Acum este făcut totul atât de simplu și de nedureros încât nu se simte. Este în funcție de aparat. Foarte mult contează aparatul, e vital aș putea spune”, a spus Andreea Tudorache, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

Te-ar putea interesa și: De câte ședințe de epilare definitivă avem nevoie pentru a vedea primele rezultate. Andreea Tudorache: „Rezultatele vin, în proporție de 60-70%” / VIDEO

Evită epilarea definitivă în timpul menstruației

Specialista recomandă evitarea epilării definitive în perioada menstruației, când sensibilitatea este crescută. „Femeile pot să simtă în perioada lunii, în care sunt mai sensibile. Noi nu epilăm atunci, dar nu din cauza asta, ci pentru că există o sensibilitate și nu vrem ca ele să simtă disconfort. Avem paciente care sunt la a șasea ședință și spun că au nevoie, că pleacă în vacanță. Noi le spunem că încercăm dacă doresc, dar atunci când ești foarte sensibil te deranjează orice, chiar și un fir de păr tras greșit. Eu îmi doresc să aibă toată lumea o experiență cât mai plăcută, chiar îmi doresc ca femeile să vină să se relaxeze și recomand cu mare căldură să nu vină în perioada aceea a lunii.

A devenit și foarte rapidă epilarea definitivă, pentru întreg corpul durează maxim o oră și jumătate. Nu trebuie să mai suferim, nu trebuie să mai pierdem mult timp, trebuie doar să ne dorim să avem grijă de noi și să căutăm locul unde vrem să mergem”, a mai declarat Andreea Tudorache, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel