Idei rapide pentru micul dejun cu conținut scăzut de carbohidrați

Data actualizării: | Data publicării:
Parfait, foto Unsplash/ sursa Alisha Hieb
Descriere foto: Parfait, foto Unsplash/ sursa Alisha Hieb

Micul dejun este cea mai importantă a zilei, dar nu este întotdeauna ușor să-ți faci timp pentru asta. Iată câteva idei de mic dejun rapid. 

Mic dejun cu conținut scăzut de carbohidrați


Când vine vorba de micul dejun cu conținut scăzut de carbohidrați, ouăle sunt noul tău prieten cel mai bun. Amestecați două ouă cu spanac, ardei roșu, ciuperci și parmezan sau brânză cheddar. Sau încercați ouă fierte tari cu măsline negre, castraveți tăiați și brânză feta, pentru un mic dejun mediteranean.


Dacă aveți timp suplimentar în weekend, pregătiți o umplutură delicioasă de burrito cu conținut scăzut de carbohidrați din ouă, legume tocate, cheddar și câteva linguri de fasole neagră. 

 

4 condimente care te ajută să slăbești fără să te chinui


Clătite cu proteine ​​rapide și usoare


S-ar putea să nu puteți mânca clătite pufoase, bogate în carbohidrați, dar puteți face o alternativă ușoară, bogată în proteine. Pur și simplu amestecați o lingură din pudra de proteine ​​preferată cu un ou și o linguriță de extract de vanilie, apoi amestecați cu un sfert de banană medie, care are 6 grame de carbohidrați. Gatiti "aluatul" rezultat la foc mic intr-o tigaie pana se rumeneste. 

 

Rețeta zilei. Supă cremă de cartofi cu praz


Parfaituri perfecte pentru micul dejun


Parfaiturile demonstrează că micul dejun poate fi delicios chiar și cu conținut scăzut de carbohidrați. Printre straturile de iaurt grecesc simplu - care are doar 6 grame de carbohidrați- adăugați semințe de dovleac sau migdale mărunțite, apoi presărați întregul parfait cu scorțișoară. Sau faceți un parfait cu conținut scăzut de carbohidrați din lămâie amestecând coaja de lămâie în iaurt, apoi acoperiți perfectul cu căpșuni, care au doar 5 grame de carbohidrați.

 

Dieta cu spanac și ouă. Beneficii pentru sănătatea organismului tău



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel