Iancu Sterp, mesaj acid după arestarea fratelui său: „V-ați trezit toți să-l judecați pe Culiță că ce a făcut, că merită condamnat, că merită pușcărie”

Data actualizării: | Data publicării:
Iancu și Culiță Sterp, foto Instagram
Descriere foto: Iancu și Culiță Sterp, foto Instagram

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, a avut o reacție acidă, în mediul online, după ce artistul a fost aspru criticat pentru accidentul provocat. 

Culiță Sterp a scăpat de arest, după ce ieri seară a fost reținut pentru 24 de ore, după ce s-a urcat la volan, după ce consumase băuturi alcoolice și a provocat un accident în Cluj.

Cătălin Cazacu îl face praf pe Culiță Sterp, după ce s-a urcat băut la volan: „Ți se pare că tu ești Dumnezeu”


Maşina în care se afla Culiţă Sterp s-a ciocnit cu un alt automobil în centrul oraşului Cluj-Napoca. În urma impactului, artistul a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit.
Mai mult, manelistul a fugit de la fața locului, imediat ce s-a produs accidentul, fiind ulterior găsit de autorități. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,41 mg/l pur în aerul expirat. Artistului i s-a deschis deja dosar penal pentru mai mult infracțiuni.
Manelistul a scăpat de arest, dar magistrații au hotărât să-l pună sub control judiciar, potrivit Antena 3. 

Culiță Sterp a scăpat de arest! Ce se întâmplă cu artistul după ce a condus beat și a provocat un accident grav

Fratele lui Culiță Sterp, mesaj acid

Iancu Sterp a postat un video, pe TiKTok, în care se adresează celor care i-au criticat fratele pentru modul în care a gestionat situația. 


„Vreau și eu să spun câteva vorbe referitoare la accidentul pe care l-a provocat fratele meu, Culiță, și dacă vreți să înțelegeți este bine, dacă nu înțelegeți, îmi pare rău. V-ați trezit toți acum să-l judecați pe Culiță că ce a făcut, că merită condamnat, că merită pușcărie, câte și mai câte, v-ați trezit toți să aruncați cu pietre în fratele meu că a provocat acest accident. Într-adevăr, din cauza lui s-a provocat acest accident și, prin urmare, el plătește pentru ce a făcut, dar voi, eu sau orice om de pe planeta asta nu este în măsură să-l judece, că noi nu suntem în măsură să ne judecăm unii pe alții pentru fratele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă pentru faptele noastre. Voi dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul pe care l-a făcut Culiță, ați învăța cum să nu faceți, cum să nu procedați, ca să nu învățați din greșelile voastre, și nu ați fi atât de mari judecători și mari filozofi prin comentarii. Omul a greșit, e omenește să greșești. Bine că nu s-a întâmplat mai rău, eu atât pot să zic și să mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt sigur că fratele meu, după palma asta de la Dumnezeu, va învăța ceva. El nici nu este genul care să bea, nu înțeleg cum s-a întâmplat acu. Nu mai judecați, că nu sunteți în măsură”, a spus Iancu Sterp pe TikTok.

S-a aflat cine era femeia care se afla cu Culiță Sterp în mașină, când s-a produs accidentul din Cluj

@sterpiancu

Noi am avut încercări și mai grele de la viața și le-am răzbit , exact cum o sa facem și acum ! Îndemnul meu este să nu mai aruncam cu pietre unii în alții și să ne bucurăm de necazul altuia când putem învață ceva din necazul altuia ! Un om inteligent in loc sa înjure și să judece , mai bine învață ceva din asta și își vede de treaba ! Așa să ne ajute Dumnezeu la toți , după faptele și sufletul nostru !❤️

♬ sunet original - Sterp Iancu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel