Culiță Sterp a scăpat de arest! Ce se întâmplă cu artistul după ce a condus beat și a provocat un accident grav

Data publicării:

Culiță Sterp a scăpat de arest, după ce ieri seară a fost reținut pentru 24 de ore. 

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, noaptea precedentă, după ce s-a urcat la volan, după ce consumase băuturi alcoolice și a provocat un accident în Cluj.

Maşina în care se afla Culiţă Sterp s-a ciocnit cu un alt automobil în centrul oraşului Cluj-Napoca. În urma impactului, artistul a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit.
Mai mult, manelistul a fugit de la fața locului, imediat ce s-a produs accidentul, fiind ulterior găsit de autorități. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,41 mg/l pur în aerul expirat. Artistului i s-a deschis deja dosar penal pentru mai mult infracțiuni

 

Culiță Sterp, adus cu cătușe în fața magistraților

Acum, au apărut primele imagini cu artistul, care, încătușat, s-a prezentat în fața magistraților pentru a afla dacă-și va petrece și următoarele 30 de zile în arest. Vizibil afectat de cele întâmplate, dar și rușinat de ipostaza în care se află, manelistul și-a acoperit complet fața, cu gluga hanoracului pe care îl purta dar și cu ajutorul unei măști. Mai mult, acesta a refuzat să răspundă la orice întrebare venită din partea reporterilor. 

Ce au decis magistrații

 

Culiță Sterp a scăpat de arest, dar magistrații au hotărât să-l pună sub control judiciar, potrivit Antena 3. 

 

Culiță Sterp nu se afla singur în mașină, în momentul în care a produs accidentul din Cluj.

 

Celebrul manelist se afla la volanul bolidului său de lux, când nu a acordat prioritate, a trecut pe roșu și a izbit frontal o altă mașină. Mai mult, autoritățile au identificat faptul că solistul era sub influența alcoolului. Acum însă, noi informații au ieșit la iveală. Se pare că Culiță Sterp nu era singur în mașină, ci însoțit de o domnișoară. Potrivit impact.ro, în timpul producerii accidentului acesta era însoțit de o femei blondă, care ar fi dansatoarea ce ar fi participat la filmările videoclipului său, realizat cu câteva ore înainte de producerea accidentului.

 

Ce spune logodnica artistului

Singura reacție oficială care a venit până acum din partea membrilor familiei artistului îi aparține partenerei acestuia, care a sărit în apărarea lui Culiță. Înainte de toate, Daniela Iliescu le-a transmis fanilor faptul că artistul se simte bine și este în afara oricărui pericol. Totuși, vedeta a ținut să le transmită și un mesaj dur celor care aleg să-l judece pe Culiță, pentru accidentul produs.

„Fac postarea asta în special pentru prietenii noștri care chiar se îngrijorează, mă sună și îmi dau mesaje și nu pot face față să le răspund tuturor. Culiță este bine, sănătos!

Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand) care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu ca totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi.

Iar pentru cei care comentează aiurea, speculează și aruncă cu hate, mai uitați-vă și la viața voastră. O fi ea chiar perfectă și sunteți îndreptățiți doar să o comentați pe a altora?”, a scris Daniela Iliescu pe contul personal de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel