Cătălin Cazacu îl face praf pe Culiță Sterp, după ce s-a urcat băut la volan: „Ți se pare că tu ești Dumnezeu”

Data publicării:
Cătălin Cazacu, Culiță Sterp, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Cazacu, Culiță Sterp, sursa foto Instagram

Vedetele îl critică aspru pe Culiță Sterp, după accidentul în care a fost implicat la Cluj. 

Culiță Sterp este subiectul de discuție al primelor pagini, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier. Totul s-a întâmplat în Cluj Napoca, acolo unde artistul filma pentru noul său videoclip. Manelistul a izbit frontal o altă mașină, după care a fugit de la locul accidentului. Mai mult, se pare că înainte să se urce la volanul bolidului său de lux pe care-l conduce, Culiță ar fi consumat și alcool. Acum, gestul său este aspru criticat atât pe rețelele de socializare, cât și de alte persoane publice, chiar la televizor. Cătălin Cazacu se află printre vedetele care consideră că cine consumă alcool la volan, trebuie să plătească pentru asta, tocmai din acest motiv legea este aspră în acest sens. 

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu. Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu, potrivit Fanatik

VEZI și: S-a aflat cine era femeia care se afla cu Culiță Sterp în mașină, când s-a produs accidentul din Cluj

Andrei Ștefănescu: „Încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare”

Și Andrei Ștefănescu a catalogat dur gestul artistului. Mai mult, acesta crede că de vină este, în primul rând, faima, care i s-a urcat la cap manelistului. De asemenea, solistul a realizat un scenariu mult mai dur, în care cel vătămat putea fi pe o bicicletă, și nu într-o mașină, așa cum s-a întâmplat.

„Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.

Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat Andrei Ștefănescu.

VEI și: Care este numele real al lui Culiță Sterp. Puțină lume știe cum îl cheamă pe artist

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore

După câteva ore de la producerea accidentului, autoritățile au venit și cu prima decizie oficială. În acest sens, artistul a fost reținut pentru 24 de ore la secția de poliție, petrecându-și noaptea trecută în arest.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.” a transmis IPJ Cluj, joi seară.

 

De asemenea, a fost deschis un dosar penal pe numele lui Culiță Sterp, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Urmează să se stabilească cu exactitate în ce context s-a produs accidentul rutier. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel