Iancu Sterp îl pune la zid pe Andrei Ciobanu: „Încearcă cu orice preț să rămână în competiție, n-a fost sincer și asumat”

Data publicării:

Iancu Sterp i-a adresat mai multe cuvinte dure fostului său coechipier, Andrei Ciobanu.

Spiritele se încing din ce în ce mai tare la Survivor All Stars, iar relațiile de prietenie ce păreau odată a fi extrem de solide, se dovedesc, de fapt, a fi extrem de firave în final. Asta consideră și Iancu Sterp, care se declară a fi total dezamăgit de către Andrei Ciobanu, cei doi fiind prieteni încă de acasă. Cu toate acestea, războinicul consideră că faimosul nu ține cont de nimic și că pentru a-și asigura locul în competiție îi dă uitării pe toți oamenii care l-au ajutat sau susținut la un moment dat.

Iancu a ținut să-i spună direct asta lui Andrei Ciobanu, căruia i-a mai mărturisit faptul că a observat o schimbare majoră în atitudinea sa de când a părăsit tabăra albastră, semn că nu a fost sincer de la început. 

Iancu Sterp: Andrei, nu ai fost sincer de mine, n-ai fost sincer și asumat. Nu te da leu, dacă ești leu, rămâi leu până la capăt.

Andrei Ciobanu: Dar nu am greșit niciodată.

Iancu Sterp: Greșești cu atitudinea ta de când te-ai mutat dincolo.

Andrei Ciobanu:  Asta-i competiția, boss.

Te-ar putea interesa și: Eliminată de la Survivor, Alexandra Ciomag este desființată de Războinici și Faimoși. Fosta concurentă e numită „lentă” și „enervantă”

„Eu sunt dezamăgit de Andrei”

Mai mult, Iancu Sterp și-a dorit să-și arate dezamăgirea cu privire la prietenul său și în cadrul unui testimonial, unde a scos în evidență individualismul acestuia și dorința sa de a călca pe cadavre, doar pentru a ajunge cât mai departe în competiție. Războinicul nu este supărat doar pe adversarul din Andrei Ciobanu, ci mai degrabă pe prietenul său, în care a avut mare încredere.

„Eu sunt dezamăgit de Andrei, în primul rând ca și prieten, dar și ca oponent, pentru că acum nu pot să mai zic că mi-e coleg. El de când a plecat în echipa Roșie a pus paie de foc. A greșit față de toți Războinicii, ca foști colegi, dar și față de mine, ca și prieten, prin atitudinea lui. El acum încearcă cu orice preț să rămână în competiție și nu se gândește deloc la echipa albastră, se gândește la el și să-i fie cât mai bine, să aibă drumul cât mai lung în echipa roșie.”, mai spune Iancu Sterp.

VEZI și: Cea mai mare dezamăgire a lui Theo Rose: „Au fost niște discuții care m-au durut. În momentul în care s-a produs ruptura...”

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El nu este sufletul ei pereche”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel