Horoscop. Zodiile care vor fi norocoase în dragoste, luni, 19 februarie 2024. Vor rezolva toate tensiunile din cuplu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Aceste zodii au șansa să instaleze din nou armonia în cuplu, dacă certurile și tensiunile au fost cele care le-au guvernat în trecut relația.

 

1. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Sunt atât de multe momente în viața ta când îți dai seama că ai greșit în legătură cu anumite lucruri și că ești mai mult decât fericit să înveți o lecție, chiar dacă învățarea acelei lecții a venit pe calea cea mai grea. Ești o persoană care își dorește cu adevărat ca viața să fie una fericită și ești conștient de faptul că tu ești cel mai responsabil de acest lucru. 

Când vine vorba de dragoste și romantism, ai impresia că niciodată nu și-a ieșit mai bine decât astăzi. Astăzi, toată experiența ta anterioară în dragoste apare pentru a te ajuta să iei o decizie importantă.

Mai mult, ai învățat că nu ai întotdeauna dreptate și că, în trecut, atunci când ai exprimat ceea ce credeai că este corect, ai sfârșit fie prin a-i frânge inima partenerului tău, fie pur și simplu prin a-l trata cu condescendență, într-un mod jignitor.

Aceasta este ziua în care te decizi că opinia ta poate fi, într-adevăr, greșită. Te vei abține de a a-i da glas, pentru că, dacă nu, va urma o ceartă și cu siguranță nu îți dorești asta.

VEZI și: Daniela Simulescu, horoscop 19 - 25 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

2. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

În loc să pleci de lângă partenerul tău în timpul unei conversații, aceasta este ziua în care rămâi în preajmă și îl asculți la ce are de zis. Ai observat că în ultima vreme ai devenit ceva mai tranșant și nu ai deloc răbdare, lucru care nu-și place nici ție. 

S-ar putea să constați brusc că, în timpul Lunii sextil Jupiter, vrei să fii din nou acea persoană onorabilă și că ești gata să lași deoparte atitudinea mai aspră iș să tratezi persoana de lângă tine așa cum merită.

Este o alegere foarte bună, pentru că, în caz contrar, relația s-ar putea să aibă de suferit, iar tu iei atitudine la timp.

Citește și: Zodiile care își vor îndeplini toate dorințele în 2024. Mihai Voropchievici: „Le primesc pe toate. Va fi extraordinar”

3. Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Ești atât de hotărâtă să-ți schimbi viața în bine, încât treci peste părerea partenerului tău, ratând anumite informații esențiale. Ai niște intenții minunate, uimitoare, și îți dorești cu adevărat ca viața ta amoroasă să fie cât se poate de excelentă. În timpul Lunii în sextil cu Jupiter, pe 19 februarie 2024, vei realiza însă că ai uitat să-ți incluzi partenerul în planurile tale.

Astfel, ziua vine cu o atenționare blândă că într-un cuplu mereu e vorba de două păreri. 19 februarie 2024 este ziua în care tu și partenerul tău intrați cu adevărat în discuție, într-o conversație realistă, cu picioarele pe pământ, care ar putea avea potențial de a vă schimba ambilor viețile în bine. 

Citește și: Marian Golea, horoscop chinezesc pentru 2024. Zodia care poate face lucruri mărețe



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel